15 Ocak 2023

Bir Yalnız-100. Doğum Yılında İlhan Berk Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 13,0 TL
Yazarı:
Çevirmen:

Bir Yalnız-100. Doğum Yılında İlhan Berk indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı olan ve Yapı Kredi Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, 192 sayfalık Bir Yalnız-100. Doğum Yılında İlhan Berk eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Bir Yalnız-100. Doğum Yılında İlhan Berk ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Bir Yalnız-100. Doğum Yılında İlhan Berk TIKLA PDF İNDİR !

Bir Yalnız-100. Doğum Yılında İlhan Berk Yazarı Kimdir ?

Bir Yalnız-100. Doğum Yılında İlhan Berk yazarı 'dır. yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Edebiyat İnceleme türündedir.

Bir Yalnız-100. Doğum Yılında İlhan Berk PDF indir oku

Bir Yalnız-100. Doğum Yılında İlhan Berk indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Yapı Kredi Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, 192 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Bir Yalnız-100. Doğum Yılında İlhan Berk TIKLA PDF İNDİR !

Bir Yalnız-100. Doğum Yılında İlhan Berk TIKLA PDF İNDİR !

2018 yılındaki İlhan Berk'in 100. doğum yıldönümü etkinliklerinden biri Yapı Kredi Kültür Sanat binasındaki "İlhan Berk Gezegeni: Etkileşim, İleri-Geri Adımlar, Sonsuz Arayış", öbürü de İstanbul Arel Üniversitesi'ndeki "Bir yalnız/ Gökyüzünün sözlüğünde" başlıklı sempozyumlardı. Her iki etkinlikteki oturumlarda sunulan metinlerden seçilen Bir Yalnız, on yedi yazarın katılımıyla ortaya çıktı: Abdullah Uçman, Ahmet Berk, Ahmet Cüneyt Issı, Asuman Susam, Aykut Köksal, Bahanur Garan Gökşen, Bâki Asiltürk, Burcu Yılmaz Çebin, Gonca Özmen, Gülce Başer, Mehmet Can Doğan, Muharrem Dayanç, Mustafa Kurt, Ömer Erdem, Sabri Gürses, Şaban Çobanoğlu, Yalçın Armağan.Bir Yalnız, İlhan Berk şiiri üstüne yapılacak çalışmalara yeni bir kaynak olması amacıyla yayımlanıyor.

(Tanıtım Bülteninden)

Bir Yalnız-100. Doğum Yılında İlhan Berk TIKLA PDF İNDİR !Bir Yalnız-100. Doğum Yılında İlhan Berk TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Edebiyat İnceleme
Etiketler; Edebiyat, Edebiyat İnceleme, Bir Yalnız-100. Doğum Yılında İlhan Berk,

Yorum Gönder