17 Ocak 2023

Bir Çapkını Baştan Çıkarmanın Dokuz Yolu Sarah Maclean Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 22,5 TL
Yazarı: Sarah Maclean
Çevirmen: Hasret Parlak Torun

Bir Çapkını Baştan Çıkarmanın Dokuz Yolu indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Sarah Maclean olan ve Nemesis Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Bir Çapkını Baştan Çıkarmanın Dokuz Yolu eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Bir Çapkını Baştan Çıkarmanın Dokuz Yolu ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Bir Çapkını Baştan Çıkarmanın Dokuz Yolu TIKLA PDF İNDİR !

Bir Çapkını Baştan Çıkarmanın Dokuz Yolu Yazarı Kimdir ?

Bir Çapkını Baştan Çıkarmanın Dokuz Yolu yazarı Sarah Maclean 'dır. Sarah Maclean yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Romantik türündedir.

Bir Çapkını Baştan Çıkarmanın Dokuz Yolu PDF indir oku

Bir Çapkını Baştan Çıkarmanın Dokuz Yolu indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Nemesis Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Bir Çapkını Baştan Çıkarmanın Dokuz Yolu TIKLA PDF İNDİR !

Bir Çapkını Baştan Çıkarmanın Dokuz Yolu TIKLA PDF İNDİR !
Leydiler düelloya katılmazlar,puro içmezler, erkeklere özel bir kulüpte kumar oynamazlar. Ancak söz konusu kişi, Leydi Calpurnia Hartwell olduğunda durum biraz değişir.

Kendini gösterişsiz, basit, sade ve kilolu bulan Leydi Calpurnia Hartwell, her zaman kurallara uyan, sosyetede itibarı yüksek bir leydidir. Aşka inanır ve küçüklüğünden beri beyaz atlı prensini bekler. Ancak artık yirmi sekiz yaşına girmiştir ve beklemekle geçirdiği yıllardan sonra, etrafındakiler tarafından evde kalmış kız kurusu damgası yemeye başlamıştır.

Bir gün hissettikleri canına tak eder ve "hayatını yaşamaya" karar verir. Leydilerin yapmasına hoş gözle bakılmayan, tehlikeli bir yapılacaklar listesi hazırlar. Bu listedekileri gerçekleştirirken on yıl önce kalbini çalan, çapkınlığıyla ünlü ve günah kadar çekici Ralston Markisi'yle yolları kesişir.

Leydi Calpurnia dikkatli olmazsa en önemli yasağı çiğneyecektir: Karşılıksız bir aşka umutsuzca kapılmak...
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 488

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Nemesis Kitap Bir Çapkını Baştan Çıkarmanın Dokuz Yolu TIKLA PDF İNDİR !Bir Çapkını Baştan Çıkarmanın Dokuz Yolu TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Romantik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Romantik, Bir Çapkını Baştan Çıkarmanın Dokuz Yolu, Sarah Maclean

Yorum Gönder