27 Ocak 2023

Bir Acayip Öfke Berfi Dicle Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 18,75 TL
Yazarı: Berfi Dicle
Çevirmen: Berfi Dicle

Bir Acayip Öfke indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Berfi Dicle olan ve Phoenix yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Bir Acayip Öfke eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Bir Acayip Öfke ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Bir Acayip Öfke TIKLA PDF İNDİR !

Bir Acayip Öfke Yazarı Kimdir ?

Bir Acayip Öfke yazarı Berfi Dicle 'dır. Berfi Dicle yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Bir Acayip Öfke PDF indir oku

Bir Acayip Öfke indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Phoenix yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Bir Acayip Öfke TIKLA PDF İNDİR !

Bir Acayip Öfke TIKLA PDF İNDİR !
Biz de bu hikayede birbirine sarılmış iki kadın olarak yapayalnızdık. Ancak birbirimize tutunabilmiştik. Bu koskoca kainatın içinde sadece birbirimizden medet umuyorduk.

Yüreğimizdeki kanlı labirentler bize yol gösteriyordu. Hiçbiri yere ait değildik. Öylece hiçliğe doğru yürüyorduk. Yaşamanın bakire olmadığını bilerek.

Getto bloklarının arka sokaklarında sokak lambaları, karanlığı yararak görevlerine bağlı bir biçimde göz kırpmayı sürdürüyordu. Muayeneden çıktığımız andan beri sanki nispeten durmuş olan yağmurun yolunu aydınlatıyordular.

Her an başlayabilirdi yağmur. Bulutlar onu vaat ediyordu.

Lambalar buna inanıyordu. Ben de inanıyordum. Ayşe'nin ise herhangi bir şeye hiçbir hali yoktu.



Sayfa Sayısı: 260

Baskı Yılı: 2009


Dili: Türkçe
Yayınevi: Phoenix Bir Acayip Öfke TIKLA PDF İNDİR !Bir Acayip Öfke TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Bir Acayip Öfke, Berfi Dicle

Yorum Gönder