22 Ocak 2023

Ayrımı Bol Bir Yoldu Metris Hüseyin Şimşek Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 12,75 TL
Yazarı: Hüseyin Şimşek
Çevirmen: Hüseyin Şimşek

Ayrımı Bol Bir Yoldu Metris indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Hüseyin Şimşek olan ve Belge Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Ayrımı Bol Bir Yoldu Metris eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Ayrımı Bol Bir Yoldu Metris ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Ayrımı Bol Bir Yoldu Metris TIKLA PDF İNDİR !

Ayrımı Bol Bir Yoldu Metris Yazarı Kimdir ?

Ayrımı Bol Bir Yoldu Metris yazarı Hüseyin Şimşek 'dır. Hüseyin Şimşek yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Ayrımı Bol Bir Yoldu Metris PDF indir oku

Ayrımı Bol Bir Yoldu Metris indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Belge Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Ayrımı Bol Bir Yoldu Metris TIKLA PDF İNDİR !

Ayrımı Bol Bir Yoldu Metris TIKLA PDF İNDİR !
Yine de Yeşeren Bir Yol Francesco Rosi'nin "Karşı Adamlar" adlı filminde, karşı konulmaz bir biçimce, ölümle yaşam arasında gidip gelen bir topluluğun öyküsü anlatılır. Somut koşullardaki somut insanların, direnmek ile teslim olmak arasındaki ikilemidir sözkonusu olan. Hüseyin Şimşek'in ilk romanı olan "Ayrımı Bol Bir Yol"u okuyunca, Rosi'nin filmini anımsadık ister istemez...
(Arka Kapak)



Sayfa Sayısı: 270

Baskı Yılı: 2011


Dili: Türkçe
Yayınevi: Belge Yayınları Ayrımı Bol Bir Yoldu Metris TIKLA PDF İNDİR !Ayrımı Bol Bir Yoldu Metris TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Ayrımı Bol Bir Yoldu Metris, Hüseyin Şimşek

Yorum Gönder