20 Ocak 2023

Aynadaki Masallar Anıl Can Uğuz Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 14,95 TL
Yazarı: Anıl Can Uğuz
Çevirmen: Anıl Can Uğuz

Aynadaki Masallar indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Anıl Can Uğuz olan ve DEX yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Aynadaki Masallar eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Aynadaki Masallar ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Aynadaki Masallar TIKLA PDF İNDİR !

Aynadaki Masallar Yazarı Kimdir ?

Aynadaki Masallar yazarı Anıl Can Uğuz 'dır. Anıl Can Uğuz yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Aynadaki Masallar PDF indir oku

Aynadaki Masallar indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. DEX yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Aynadaki Masallar TIKLA PDF İNDİR !

Aynadaki Masallar TIKLA PDF İNDİR !

Anıl Can Uğuz, Kalbimde ÇivilerleUyumuş Gibiyim'deki unutulmazanti-kahramanından sonra ikinciromanı Aynadaki Masallar'la eşsizanti-polisiyesini edebiyatımızaarmağan ediyor.

Genç bir adam... İstanbul'da... Kardeşini arıyor... Köprünün iki yakasında, Doğu'da ve Batı'da, geçmişte ve gelecekte...

Nihal'de ve Suna'da, Sinan'da ve Kaan'da, anne ve babasında... Adam, kardeşini ararken bir defter buluyor, içinde on masal... Yürüdükçe dolanıyor yollar, baktıkça karışıyor yansımalar, okudukça iç içe geçiyor masallar, aradıkça kayboluyor gerçekler...

"Canımızı, yanıp tutuşan ateşe atmaya hazırız biz.Biz, arayanlar. Hiç pervane ateşten bıkar mı? Onun huzuru ateştedir zaten. Aradığımızı bulamazsak da hiç olmazsa yanarız. Bu da bir iştir. Sizce öyle değil mi? Sizce ben hangi vadideyim şimdi? Hangi vadide sıkışıp kaldım? Aradığım ne benim? Kendinizle baş başaysanız bunu düşünün şimdi. Sonra da Can'ın nerede olduğunu."

(Tanıtım Bülteninden)

Aynadaki Masallar TIKLA PDF İNDİR !Aynadaki Masallar TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Aynadaki Masallar, Anıl Can Uğuz

Yorum Gönder