15 Ocak 2023

Aşkın Kükürt Kokusu İlkay Tuna Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 16,5 TL
Yazarı: İlkay Tuna
Çevirmen: İlkay Tuna

Aşkın Kükürt Kokusu indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı İlkay Tuna olan ve İzan Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, 112 sayfalık Aşkın Kükürt Kokusu eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Aşkın Kükürt Kokusu ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Aşkın Kükürt Kokusu TIKLA PDF İNDİR !

Aşkın Kükürt Kokusu Yazarı Kimdir ?

Aşkın Kükürt Kokusu yazarı İlkay Tuna 'dır. İlkay Tuna yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Aşkın Kükürt Kokusu PDF indir oku

Aşkın Kükürt Kokusu indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İzan Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, 112 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Aşkın Kükürt Kokusu TIKLA PDF İNDİR !

Aşkın Kükürt Kokusu TIKLA PDF İNDİR !

"…Bahar gelirdi sonra. Yağmurlar başlardı ince, sızım sızım. Ben kıyıda otururdum gün batana, sular kararıncaya, ılık bozkır rüzgârı suları yalayıncaya kadar. Küçük gölün sakin balıkları uykuya varıncaya dek. Kuşlar uyur, Ay uyanırdı. Toplayıp gözlerimi sulardan, yanına koyardım usulca…"

İlkay Tuna, bu yapıtında uzak tren istasyonlarını, eylül acılarıyla belirsizleşen aşkları, çocukluğun darmadağın olmuş bahçelerini, yetişkin zamanların çıkmaz sokaklarını şiirsel bir dille aktarıyor. İklimler, coğrafyalar boyunca geniş bir panoramada kayboluşların, kaçışların, yıkılıp yeniden ayağa kalkışların izini sürüyor. Kadın ve erkeğin doğasındaki faklılıkları sıradışı bir anlatımla gözler önüne sererken, diğer yandan da kadının gücünü imliyor.

(Tanıtım Bülteninden)

Aşkın Kükürt Kokusu TIKLA PDF İNDİR !Aşkın Kükürt Kokusu TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Aşkın Kükürt Kokusu, İlkay Tuna

Yorum Gönder