17 Ocak 2023

Anne! Ali İhsan Adıgüzel Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 9,35 TL
Yazarı: Ali İhsan Adıgüzel
Çevirmen: Ali İhsan Adıgüzel

Anne! indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Ali İhsan Adıgüzel olan ve Müptela Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, 120 sayfalık Anne! eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Anne! ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Anne! TIKLA PDF İNDİR !

Anne! Yazarı Kimdir ?

Anne! yazarı Ali İhsan Adıgüzel 'dır. Ali İhsan Adıgüzel yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Deneme/Yazın türündedir.

Anne! PDF indir oku

Anne! indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Müptela Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, 120 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Anne! TIKLA PDF İNDİR !

Anne! TIKLA PDF İNDİR !

Anne, Mom, Mayka, Al'umu, Mama,Mami, Aiti, Daye, Ana…(Türkçe, İngilizce, Bulgarca, Arapça, Çince,İspanyolca, Fince, Kürtçe, KazakTürkçesi… )

Hangi dilde olursa olsun, kulağa ne hoş geliyor değil mi?

Kadın olmak, kadının hayatımızdaki ve toplumumuzdaki önemi, tarihten bugüne kadına verilen değer ve günümüzdeki değer kaymasına ışık tutmuş Ali İhsan Adıgüzel.

Annelikten, aileye, edebiyata, havacılığa varana dek hayatın her alanına uzanan, ilkleri başaran kadınlarımızın şartlarına, bıraktığı izlere değinirken, bizlerin de hafızalarımıza, emeklerine ve anneliğe olan saygımızdan ötürü yerleri olan başımızın üzerine, sevgisini taşıyan kalbimize ve ara ara sızlayan vicdanımıza olmak üzere pek çok yere dokunuyor.

Anne olan, annesi olan ve annesi olmayan herkesin kulak vermesi gereken bir kitap…

(Tanıtım Bülteninden)

Anne! TIKLA PDF İNDİR !Anne! TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Deneme/Yazın
Etiketler; Edebiyat, Deneme/Yazın, Anne!, Ali İhsan Adıgüzel

Yorum Gönder