26 Ocak 2023

Am'a'erkil Neslihan Yalman Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 12,6 TL
Yazarı: Neslihan Yalman
Çevirmen: M. Yeniay

Am'a'erkil indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Neslihan Yalman olan ve Şiirden Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Am'a'erkil eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Am'a'erkil ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Am'a'erkil TIKLA PDF İNDİR !

Am'a'erkil Yazarı Kimdir ?

Am'a'erkil yazarı Neslihan Yalman 'dır. Neslihan Yalman yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Şiiri türündedir.

Am'a'erkil PDF indir oku

Am'a'erkil indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Şiirden Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Am'a'erkil TIKLA PDF İNDİR !

Am'a'erkil TIKLA PDF İNDİR !
Sesini aradığı, daha dingin, bütünlüklü bir ilk kitap olan İncinme Halleri şiir dünyasında haklı bir ilgi görmüştü. Bu ilgi Neslihan Yalman'ın daha cesur bir dil kullanmasına, ilk kitabındaki kadınsı söyleyişi değiştirip, sert bir protest diliyle erkek egemen dünyaya şiddetle itiraz eden bir tutuma yönelmesine yol açtı. Kadın duyarlığının doğurduğu kadınsı söyleyiş küçük İskender'in ilk şiirlerinde görülen itiraza benzer bir itiraza dönüştü. Kadına biçilen roller dolayısıyla görmezden gelinen kadın cinselliği her dizede erkek egemen tavra karşı bir duruşla belirdi bu şiirlerde. Diğer kitaplarını merakla bekleyeceğiz.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 80

Baskı Yılı: 2014


Dili: Türkçe
Yayınevi: Şiirden Yayınları Am'a'erkil TIKLA PDF İNDİR !

29.09.2014

Çok güzel

Duru bir Türkçe ile kaleme alınmış pek sahici şiirler. Şiirin Kraliçesi döktürmüş yine.


11.09.2014

Olmamış

Neslihan kardeşimiz ikinci kitabında bazı gereksiz fazlalıklarından kurtulmuş ama dili henüz şiir dili değil. Lafının langur lungur atıyor okurun kafasına. Kİtabın ismi ile tam anlamıyla parsa kapmaya özenmiş, eleştirdiği her şeyin yerine kendisini koyması bir çair için akıllıca alınmış bir karar değil.


25.08.2014

Maşallah

Televizyon ekranınlarındaki afet kedicikler neyse benim için, bu şiir kitabı da aynı ayarda. Yani hepsini çok beğeniyorum. Silikonlu ve büzüşmüş dudaklar mırıl mırıl dizeleniyorlar sanki karşımda koro halinde ÿ"Maşallahÿ" diyorlar mırıl mırıl ÿ"Şiirde yazarım inşallahÿ"  diyorlar hışır hışır. İnsanın içi huşuyla büzüşüyor. Bu hanım kızımızın ikinci kitabında yakaladığı olağanüstü şiir düzeyi için tebrik ediyorum ama tanıtım yazılarında İskender filan demişler olmamış o kısım zira Küçük İskender değil de henüz bildiğin Bursa iskenderi kıvamında. ama olcak olcak. olcak ÿ"İnşallahÿ"

Am'a'erkil TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Şiiri
Etiketler; Edebiyat, Şiir, Türk Şiiri, Am'a'erkil, Neslihan Yalman

Yorum Gönder