23 Ocak 2023

8 Yalnız Kadın Erdal Erkut Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 11,67 TL
Yazarı: Erdal Erkut
Çevirmen: Erdal Erkut

8 Yalnız Kadın indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Erdal Erkut olan ve Erko yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık 8 Yalnız Kadın eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. 8 Yalnız Kadın ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
8 Yalnız Kadın TIKLA PDF İNDİR !

8 Yalnız Kadın Yazarı Kimdir ?

8 Yalnız Kadın yazarı Erdal Erkut 'dır. Erdal Erkut yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Polisiye türündedir.

8 Yalnız Kadın PDF indir oku

8 Yalnız Kadın indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Erko yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
8 Yalnız Kadın TIKLA PDF İNDİR !

8 Yalnız Kadın TIKLA PDF İNDİR !
8 YALNIZ KADIN ,içinde polisler olan bir roman.
Ama sadece polis romanı değil.Romanda 4 cinayet ve 3 cinayet teşebbüsü var.Ama sadece cinayet romanı , hiç değil.8 Yalnız Kadın'ın hayalleri , aşkları ve bunalımları !Komiser AGNES de bu kadınlardan biri.Romanda hakim olan YALNIZLIK acısı UMUT ve AŞK.
KOMİSER AGNES SERİSİ
Komiser AGNES,manken olmayı çok istemesine karşın , fazla geniş omuzları ve iri kemik yapısı nedeniyle , sonunda polis olan , uzun boylu , etkileyici bir kadın.
Annesi Alman , babası Türk…
Almanya'da büyümüş , Türkiye'ye uyum problemlerinin yanı sıra , erkek-egemen polis mesleğinde kendini kanıtlamanın zorluklarını yaşıyor.
Mesleğin acımasızlığına karşın , KADINLIĞINI hiçbir zaman unutmuyor.



Sayfa Sayısı: 288

Baskı Yılı: 2005


Dili: Türkçe
Yayınevi: Erko 8 Yalnız Kadın TIKLA PDF İNDİR !8 Yalnız Kadın TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Polisiye
Etiketler; Edebiyat, Roman, Polisiye, 8 Yalnız Kadın, Erdal Erkut

Yorum Gönder