28 Kasım 2022

Yalnızlık Muhatab İster Cengiz Aydoğdu Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 16,8 TL
Yazarı: Cengiz Aydoğdu
Çevirmen: Cengiz Aydoğdu

Yalnızlık Muhatab İster indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Cengiz Aydoğdu olan ve Ötüken Neşriyat yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Yalnızlık Muhatab İster eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Yalnızlık Muhatab İster ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Yalnızlık Muhatab İster TIKLA PDF İNDİR !

Yalnızlık Muhatab İster Yazarı Kimdir ?

Yalnızlık Muhatab İster yazarı Cengiz Aydoğdu 'dır. Cengiz Aydoğdu yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Deneme/Yazın türündedir.

Yalnızlık Muhatab İster PDF indir oku

Yalnızlık Muhatab İster indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Ötüken Neşriyat yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Yalnızlık Muhatab İster TIKLA PDF İNDİR !

Yalnızlık Muhatab İster TIKLA PDF İNDİR !
"Yalnız"ın muhatabı Allah'tır. Bu gerçeği farkettiğiniz anda hayat maceranızın yöneldiği mecra, her hâlûkârda sizi sürüden ayırıp şahsiliğin alanında bir "fert" kılacaktır. Artık orada kendinize ait bir "şahsiyet" inşa edip edememek size kalmıştır. Bu kitaptaki yazılar, bir bakıma bu "inşa" arayışının ifadesidir.Kaldı ki ömür dediğimiz şey, bir "şahsiyet inşası" için bize verilmiş kısa bir mühletten başka nedir ki?
(Tanıtım Bülteninden)


İnce Kapak:

Sayfa Sayısı: 202

Baskı Yılı: 2015


e-Kitap:

Sayfa Sayısı: 135

Baskı Yılı: 2014


Dili: Türkçe
Yayınevi: Ötüken Neşriyat Yalnızlık Muhatab İster TIKLA PDF İNDİR !Yalnızlık Muhatab İster TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Deneme/Yazın
Etiketler; Edebiyat, Deneme/Yazın, Yalnızlık Muhatab İster, Cengiz Aydoğdu

Yorum Gönder