27 Kasım 2022

Sultanbeyli’den Nişantaşı’na Türk Şiiri Belya Düz Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 11,97 TL
Yazarı: Belya Düz
Çevirmen: Ünsal Ünlü

Sultanbeyli'den Nişantaşı'na Türk Şiiri indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Belya Düz olan ve Okur Kitaplığı yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Sultanbeyli'den Nişantaşı'na Türk Şiiri eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Sultanbeyli'den Nişantaşı'na Türk Şiiri ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Sultanbeyli'den Nişantaşı'na Türk Şiiri TIKLA PDF İNDİR !

Sultanbeyli'den Nişantaşı'na Türk Şiiri Yazarı Kimdir ?

Sultanbeyli'den Nişantaşı'na Türk Şiiri yazarı Belya Düz 'dır. Belya Düz yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Şiiri türündedir.

Sultanbeyli'den Nişantaşı'na Türk Şiiri PDF indir oku

Sultanbeyli'den Nişantaşı'na Türk Şiiri indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Okur Kitaplığı yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Sultanbeyli'den Nişantaşı'na Türk Şiiri TIKLA PDF İNDİR !

Sultanbeyli'den Nişantaşı'na Türk Şiiri TIKLA PDF İNDİR !
Onca mısradan buraya geldin yorgunsun sevgili okuyucu şimdi seni iki mısralık bir tefekküre davet ediyorum: helal rızık için çalışan sahabenin elleri öpüldü peygamber tarafından.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 72

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Okur Kitaplığı Sultanbeyli'den Nişantaşı'na Türk Şiiri TIKLA PDF İNDİR !Sultanbeyli'den Nişantaşı'na Türk Şiiri TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Şiiri
Etiketler; Edebiyat, Şiir, Türk Şiiri, Sultanbeyli'den Nişantaşı'na Türk Şiiri, Belya Düz

Yorum Gönder