27 Kasım 2022

Sonrası İsmail Isparta Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 9,1 TL
Yazarı: İsmail Isparta
Çevirmen: İsmail Isparta

Sonrası indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı İsmail Isparta olan ve İz Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Sonrası eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Sonrası ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Sonrası TIKLA PDF İNDİR !

Sonrası Yazarı Kimdir ?

Sonrası yazarı İsmail Isparta 'dır. İsmail Isparta yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Öykü türündedir.

Sonrası PDF indir oku

Sonrası indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İz Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Sonrası TIKLA PDF İNDİR !

Sonrası TIKLA PDF İNDİR !
Konusunu İslam tarihinin ilk dönemlerindeki önemli olaylardan alan öykülerden oluşan bir kitap. İsmail Isparta bu hassas döneme dair olayları dikkatle inceleyip araştırırken, aynı zamanda bu olayları günümüz okuruna aktarabileceği dilin de derdine düşüyor. Modern öykü teknikleri kullanarak olayları tarihi gerçeklerin ışığında da olsa birer kurmaca gibi ele alıyor. Böylelikle bütün zamanlara hitap edebilecek, insanı düşünmeye ve hissetmeye zorlayan öyküler çıkıyor ortaya. Aynı zamanda şaşırtıyor ve şunu dedirtiyor okura; bütün zamanlar, ne kadar da birbirine benziyor.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 112

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: İz Yayıncılık Sonrası TIKLA PDF İNDİR !Sonrası TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Öykü
Etiketler; Edebiyat, Türk Öykü, Sonrası, İsmail Isparta

Yorum Gönder