26 Kasım 2022

Sherlock Holmes - Görüşme Odası Sir Arthur Conan Doyle Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 10,2 TL
Yazarı: Sir Arthur Conan Doyle
Çevirmen: Leyla Yıldırım

Sherlock Holmes - Görüşme Odası indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Sir Arthur Conan Doyle olan ve Fantastik Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Sherlock Holmes - Görüşme Odası eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Sherlock Holmes - Görüşme Odası ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Sherlock Holmes - Görüşme Odası TIKLA PDF İNDİR !

Sherlock Holmes - Görüşme Odası Yazarı Kimdir ?

Sherlock Holmes - Görüşme Odası yazarı Sir Arthur Conan Doyle 'dır. Sir Arthur Conan Doyle yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Polisiye türündedir.

Sherlock Holmes - Görüşme Odası PDF indir oku

Sherlock Holmes - Görüşme Odası indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Fantastik Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Sherlock Holmes - Görüşme Odası TIKLA PDF İNDİR !

Sherlock Holmes - Görüşme Odası TIKLA PDF İNDİR !


Görüşme Odası'nı okurken bir kurbanın tuzağa nasıl usul usul çekildiğine şâhit olacaksınız. Her şeyden bîhaber yoluna devam eden kurban, biraz sonra başına gelecekleri bilse, yine de devam eder mi? Etmez elbette. Katil ile henüz hayatta olan kurban arasındaki o tuhaf ilişkiye şahit olurken gerilimi en üst safhada hissedecek, sonrasında duruma el koyan Sherlock Holmes ile birlikte cinayet düğümünü çözmeye çalışırken kitabı elinizden bırakamayacaksınız.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 242

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Fantastik Kitap

Sherlock Holmes - Görüşme Odası TIKLA PDF İNDİR !Sherlock Holmes - Görüşme Odası TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Polisiye
Etiketler; Edebiyat, Roman, Polisiye, Sherlock Holmes - Görüşme Odası, Sir Arthur Conan Doyle

Yorum Gönder