28 Kasım 2022

Pesent-Abulia Hacer Gezer Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 13,5 TL
Yazarı: Hacer Gezer
Çevirmen: Hacer Gezer

Pesent-Abulia indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Hacer Gezer olan ve Tunç Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Pesent-Abulia eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Pesent-Abulia ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Pesent-Abulia TIKLA PDF İNDİR !

Pesent-Abulia Yazarı Kimdir ?

Pesent-Abulia yazarı Hacer Gezer 'dır. Hacer Gezer yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Pesent-Abulia PDF indir oku

Pesent-Abulia indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Tunç Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Pesent-Abulia TIKLA PDF İNDİR !

Pesent-Abulia TIKLA PDF İNDİR !

Okurken; derin, köklü, tutkulu ve bir o kadar da karmaşık bir -yada bir kaç- aşk hikayesinin sergilendiği bir tiyatro sahnesinde hissedeceksiniz kendinizi. İrade ile karar verme ve hareket etme yetisinin kaybı, herhangi bir harekette kararsızlık hali gösterme hastalığıdır abulia. Kararsızlıklarımızı, umutsuzluklarımızı hastalığa dönüştürmeden, sevdalarımıza ve yaşamımıza sahip çıkmanın, elimizdekilerin değerini bilmenin, aşkın olduğu kadar kendimizin de değerli ve büyük olduğunu görmenizi sağlayacak, bir çırpıda okuyacağınız "Pesent Abulia".

(Tanıtım Bülteninden)

Pesent-Abulia TIKLA PDF İNDİR !Pesent-Abulia TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Pesent-Abulia, Hacer Gezer

Yorum Gönder