26 Kasım 2022

Ölüm Aşıp Giderken Memet Türkkan Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 22,5 TL
Yazarı: Memet Türkkan
Çevirmen: Leyla Akgül

Ölüm Aşıp Giderken indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Memet Türkkan olan ve La Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Ölüm Aşıp Giderken eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Ölüm Aşıp Giderken ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Ölüm Aşıp Giderken TIKLA PDF İNDİR !

Ölüm Aşıp Giderken Yazarı Kimdir ?

Ölüm Aşıp Giderken yazarı Memet Türkkan 'dır. Memet Türkkan yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Ölüm Aşıp Giderken PDF indir oku

Ölüm Aşıp Giderken indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. La Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Ölüm Aşıp Giderken TIKLA PDF İNDİR !

Ölüm Aşıp Giderken TIKLA PDF İNDİR !
Ben sağda da solda da terör odakları olduğu, birbirini saf dışı etmek için ya da kendilerini korumak için silahlı çatışmalara girdikleri, birbirini öldürdükleri, güvenlik güçlerinin ya acizliklerinden ya da taraflı davrandıkları için bu cinayetlerin üstüne gitmediği, bu yüzden faili meçhul dosyaların çoğaldığı varsayımıyla terörün bu iki ayağını da gün yüzüne çıkaracak, tutup adalete teslim edecektim.""Şimdi ne değişti de böyle konuşuyorsunuz?""Ayşe kardeş terörün üçüncü ayağını buldum, süre süre üçüncü ayağa ulaştım."Mahmut sessiz ve kıpırtısız dinliyordu."İyi ya, üçüncü ayağı da açığa çıkarırsın; tutup adalete teslim edersin.""Terörün üçüncü ayağı çok büyük, fil ayağı kadar büyük, ben üstesinden gelemem. Öteki ayağı da aslında o üçüncü ayak besliyor." "Yapacak bir şeyim yok; terörün fil ayağına karşı yapacak hiçbir şeyim yok. Siz de gidin Mahmut can, bu Enstitü'de yaptığınız her şeyi nasıl olsa ters yüz edecekler. Fil ayağı, bir gün olanca ağırlığıyla üstünüze basacak, hepinizi ezecek, çekilin altından."
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 268

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: La Kitap Ölüm Aşıp Giderken TIKLA PDF İNDİR !

27.12.2016

Ödülünü hak eden roman

Aldığı ödülü sonuna kadar hak eden, sürükleyici, insanlık, idealler ve zaaflar üzerine düşündüren bir eser. Romanın kahramanları Mahmut Selim, Güler, Ayşe, Çiğdem, Devrim ve diğerleri ile tanıştığıma çok memnun oldum.

Ölüm Aşıp Giderken TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Ölüm Aşıp Giderken, Memet Türkkan

Yorum Gönder