28 Kasım 2022

Kızıl ve Kara 1 Henri Beyle Stendhal Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 19,68 TL
Yazarı: Henri Beyle Stendhal
Çevirmen: Henri Beyle Stendhal

Kızıl ve Kara 1 indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Henri Beyle Stendhal olan ve Payel yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Kızıl ve Kara 1 eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kızıl ve Kara 1 ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kızıl ve Kara 1 TIKLA PDF İNDİR !

Kızıl ve Kara 1 Yazarı Kimdir ?

Kızıl ve Kara 1 yazarı Henri Beyle Stendhal 'dır. Henri Beyle Stendhal yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Klasik türündedir.

Kızıl ve Kara 1 PDF indir oku

Kızıl ve Kara 1 indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Payel yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kızıl ve Kara 1 TIKLA PDF İNDİR !

Kızıl ve Kara 1 TIKLA PDF İNDİR !
Doğrudan anlatamadığı halde 1789 Devrimi'nin tarihçesi niteliğinde olan Kızıl ve Kara, krizlerin, gerginliğin, sınıf savaşının yaşandığı gerçek dünyayı yansıtır. Romanda kişiler durmak bilmeyen bir çatışma içindedir. Âşıklar da, "efendi" ve "köleler" de birbirlerine düşmandır, aşk bile bir sınıf sorunudur, bireylerin çatışması hemen her zaman toplu bir ayaklanmaya dönüşür, korku ve nefret, izlenen politikanın ürünüdür ve her şey, en içten duygular bile siyasetle yakından ilgilidir.



Sayfa Sayısı: 286

Baskı Yılı: 2005


Dili: Türkçe
Yayınevi: Payel Kızıl ve Kara 1 TIKLA PDF İNDİR !Kızıl ve Kara 1 TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Klasik, Kızıl ve Kara 1, Henri Beyle Stendhal

Yorum Gönder