27 Kasım 2022

İlk Hikayeler ve Tuhfe-i Letaif Halid Ziya Uşaklıgil Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 15,0 TL
Yazarı: Halid Ziya Uşaklıgil
Çevirmen: Nihan Abir

İlk Hikayeler ve Tuhfe-i Letaif indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Halid Ziya Uşaklıgil olan ve Özgür Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık İlk Hikayeler ve Tuhfe-i Letaif eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. İlk Hikayeler ve Tuhfe-i Letaif ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
İlk Hikayeler ve Tuhfe-i Letaif TIKLA PDF İNDİR !

İlk Hikayeler ve Tuhfe-i Letaif Yazarı Kimdir ?

İlk Hikayeler ve Tuhfe-i Letaif yazarı Halid Ziya Uşaklıgil 'dır. Halid Ziya Uşaklıgil yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Öykü türündedir.

İlk Hikayeler ve Tuhfe-i Letaif PDF indir oku

İlk Hikayeler ve Tuhfe-i Letaif indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Özgür Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
İlk Hikayeler ve Tuhfe-i Letaif TIKLA PDF İNDİR !

İlk Hikayeler ve Tuhfe-i Letaif TIKLA PDF İNDİR !
"Hayat nedir?" Başarmak için daima çalışmak mı, insanlardan uzaklaşıp düşüncelere dalmak mı?
"Evlilik nedir?" İçeriği bilinmeyen sarhoş edici bir şarap mı, hayallerin sona erdiği bir bitiş noktası mı?
"Aşk nedir?" Sevdiğine sahip olmak mı, "heyhat"la biten bir hayal kırıklığı mı? Roman ve hikâyeleriyle Türk edebiyatının teknik ve içerik bakımından önemli mesafe kat etmesini sağlayan Halid Ziya, insanoğlunun bu temel problemlerine ilk hikâyelerinden itibaren cevaplar arıyor. Sorular ve cevaplar, çözümler ve çözümsüzlükler ise yazarın diğer eserlerine inceden inceye sızıyor, sızıyor…
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 224

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Özgür Yayınları İlk Hikayeler ve Tuhfe-i Letaif TIKLA PDF İNDİR !İlk Hikayeler ve Tuhfe-i Letaif TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Öykü
Etiketler; Edebiyat, Türk Öykü, İlk Hikayeler ve Tuhfe-i Letaif, Halid Ziya Uşaklıgil

Yorum Gönder