27 Kasım 2022

Gülün Dikeni Sara Gül Turan Özpak Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 17,5 TL
Yazarı: Sara Gül Turan Özpak
Çevirmen: Sara Gül Turan Özpak

Gülün Dikeni indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Sara Gül Turan Özpak olan ve Nergiz Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Gülün Dikeni eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Gülün Dikeni ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Gülün Dikeni TIKLA PDF İNDİR !

Gülün Dikeni Yazarı Kimdir ?

Gülün Dikeni yazarı Sara Gül Turan Özpak 'dır. Sara Gül Turan Özpak yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Deneme/Yazın türündedir.

Gülün Dikeni PDF indir oku

Gülün Dikeni indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Nergiz Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Gülün Dikeni TIKLA PDF İNDİR !

Gülün Dikeni TIKLA PDF İNDİR !
O, bu kitabı kendi deyimiyle yaşama devam etmek için yazmış, intikam almak için değil. Almanya'nın adalet mekanizması ve cezaevlerini, hayatında bugüne kadar yaşanmasına ihtimal vermediğimiz olayları anlatıyor. Günümüz Türkiye'sinde kadın hakları kadına şiddet kimi yerlerde 2. Hatta 3. Sınıf vatandaş olarak TV haberlerinde, gazetelerde görüyoruz. Avrupa'nın beşiği Almanya'da bile kadınlar eşit değil mi ? Acaba ! Bu kitap Almanya'da önce yasaklandı, sonra sansüre uğradı. Ama 1 milyon satmasına engel olunamadı.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 232

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Nergiz Yayınları Gülün Dikeni TIKLA PDF İNDİR !Gülün Dikeni TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Deneme/Yazın
Etiketler; Edebiyat, Deneme/Yazın, Gülün Dikeni, Sara Gül Turan Özpak

Yorum Gönder