27 Kasım 2022

Acziyetin Tekniği Emre Ergin Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 10,5 TL
Yazarı: Emre Ergin
Çevirmen: Emre Ergin

Acziyetin Tekniği indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Emre Ergin olan ve İz Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Acziyetin Tekniği eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Acziyetin Tekniği ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Acziyetin Tekniği TIKLA PDF İNDİR !

Acziyetin Tekniği Yazarı Kimdir ?

Acziyetin Tekniği yazarı Emre Ergin 'dır. Emre Ergin yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Öykü türündedir.

Acziyetin Tekniği PDF indir oku

Acziyetin Tekniği indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İz Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Acziyetin Tekniği TIKLA PDF İNDİR !

Acziyetin Tekniği TIKLA PDF İNDİR !
Acziyetin Tekniği insan zihninin abartılmış taraflarını törpüleyen öykülerden oluşuyor. Zekanın parlaklığı ile kalbin derinliği savaşa girse nelerin yerle bir olacağını gösteriyor, gizliden gizliye. Abartısız ama bazen olağanüstü olaylar; abartılı ama bazen sıradan olaylarla harmanlanıp kurguya dahil ediliyor. Kurmaca mı hayat mı bu diye soracak olsak ikisinin de dışında bir yerde, tanımadığımız ama aşina olduğumuzu hissettiğimiz bir evrende buluyoruz kendimizi. Dördüncü Dilek adlı romanın ardından Emre Ergin'den göz kamaştırıcı bir ilk öykü kitabı.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 128

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: İz Yayıncılık Acziyetin Tekniği TIKLA PDF İNDİR !Acziyetin Tekniği TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Öykü
Etiketler; Edebiyat, Türk Öykü, Acziyetin Tekniği, Emre Ergin

Yorum Gönder