28 Kasım 2022

Aşka Gittim Dönmeyeceğim Adem Özbay Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 13,0 TL
Yazarı: Adem Özbay
Çevirmen: Safure Nermin Öz

Aşka Gittim Dönmeyeceğim indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Adem Özbay olan ve Az Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Aşka Gittim Dönmeyeceğim eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Aşka Gittim Dönmeyeceğim ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Aşka Gittim Dönmeyeceğim TIKLA PDF İNDİR !

Aşka Gittim Dönmeyeceğim Yazarı Kimdir ?

Aşka Gittim Dönmeyeceğim yazarı Adem Özbay 'dır. Adem Özbay yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Romantik türündedir.

Aşka Gittim Dönmeyeceğim PDF indir oku

Aşka Gittim Dönmeyeceğim indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Az Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Aşka Gittim Dönmeyeceğim TIKLA PDF İNDİR !

Aşka Gittim Dönmeyeceğim TIKLA PDF İNDİR !
Doğumuma ve ölümüme işaret düşen o iki rakamın arasında yaşadığım güzellikleri anlatabilecek bir mezar taşı yok. Ve ben aslında, "Ruhuna Fatiha" değil, ruhuma tebessüm isterim insanlardan. Sen her ne kadar ruhuma yalnızlık bağışlayıp gitmiş olsan da…

Çivi çakarken çekiçle parmağına vurmuş birisinin acısı ile aşk acısı birbirine benzer. İlk anda çok acı verir. Sonrasında biraz daha az. Sonrasında ise çekiç görene dek hiç hatırlanmaz.

Sen benim papatya bahçem oldun. Senin göğsüne yaslanıp gözlerimi kapattığımda, ilk kez papatyaların sesini duydum.

Aşka gitmek, biraz ölmekmiş. Aşka gittiyseniz, son nefesinize kadar orada kalmak zorundasınızdır. Gidişiniz gönülsüz olabilir ama gönlünüzü koyup da gelmek isteseniz yine orada kalırsınız.
(Tanıtım Bülteninden)


İnce Kapak:

Sayfa Sayısı: 240

Baskı Yılı: 2014


e-Kitap:

Sayfa Sayısı: 174

Baskı Yılı: 2014


Dili: Türkçe
Yayınevi: Az Kitap Aşka Gittim Dönmeyeceğim TIKLA PDF İNDİR !Aşka Gittim Dönmeyeceğim TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Romantik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Romantik, Aşka Gittim Dönmeyeceğim, Adem Özbay

Yorum Gönder