25 Ekim 2022

Yirmibeş Kuruşa Amerika Naim Tirali Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 13,5 TL
Yazarı: Naim Tirali
Çevirmen: Naim Tirali

Yirmibeş Kuruşa Amerika indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Naim Tirali olan ve h2o Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Yirmibeş Kuruşa Amerika eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Yirmibeş Kuruşa Amerika ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Yirmibeş Kuruşa Amerika TIKLA PDF İNDİR !

Yirmibeş Kuruşa Amerika Yazarı Kimdir ?

Yirmibeş Kuruşa Amerika yazarı Naim Tirali 'dır. Naim Tirali yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Yirmibeş Kuruşa Amerika PDF indir oku

Yirmibeş Kuruşa Amerika indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. h2o Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Yirmibeş Kuruşa Amerika TIKLA PDF İNDİR !

Yirmibeş Kuruşa Amerika TIKLA PDF İNDİR !

Naim Tirali'nin şöhret peşinde koşmadığını bilirim. Fakat görüyorum ki, şöhret onun peşinden koşuyor.

-Ercüment Ekrem TALU-

Naim Tirali, bu yeni kitabında, işte bu bakımdan; yani öbür hikâyecilerimizin vermeye cesaret edemedikleri, bazı ahlâk ve sanat endişelerine saplanarak deşmemeyi daha ehvenişer buldukları çevre, mevzu ve tiplerin örtülerini sıyırmak bakımından orijinal ve müstakildir.

-Behçet NECATİGİL-

Naim Tirali, yeni hikâye sanatının ön plânda görünen bir siması olmuşsa, bu muhakkak Yirmibeş Kuruşa Amerika'daki güzel hikâyeleri yüzünden olmuştur. Yirmibeş Kuruşa Amerika gençlik çılgınlıklarının kitabıdır ama Naim, genç olmasına rağmen, kendini o çılgın hayata kaptırmayıp o âlemi, o gelip geçici ruh halini, o maceraları, tatlı ifadesiyle edebiyata mal etmesini bilmiştir.

-Oktay AKBAL-

Onun öykülerinde, bir otobüste, parkta, arkanızda yürüyen iki kişinin yükselen sesinde duyduğunuzu sanacağınız doğallıkla anlatılır olaylar. Süsleyip püslemeden. Biraz da bıyık altından gülerek. Ama bu kendi kendiyle alaydaki iç acısını sezmeden edemezsiniz.

-Sennur SEZER-

Naim Tirali, "Yirmibeş Kuruşa Amerika" adlı öyküsünde, Missouri zırhlısının İstanbul'a gelişiyle yaşanılan olayları ince bir alaya alır.

-Sunay AKIN-

(Tanıtım Bülteninden)

Yirmibeş Kuruşa Amerika TIKLA PDF İNDİR !Yirmibeş Kuruşa Amerika TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Yirmibeş Kuruşa Amerika, Naim Tirali

Yorum Gönder