18 Ekim 2022

Uzun Konuşanı Kısa Dinlemek Lazım Farabi Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 8,4 TL
Yazarı: Farabi
Çevirmen: Ahmet Necip

Uzun Konuşanı Kısa Dinlemek Lazım indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Farabi olan ve Gece Kitaplığı yayınevinin yayınlamış olduğu, 87 sayfalık Uzun Konuşanı Kısa Dinlemek Lazım eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Uzun Konuşanı Kısa Dinlemek Lazım ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Uzun Konuşanı Kısa Dinlemek Lazım TIKLA PDF İNDİR !

Uzun Konuşanı Kısa Dinlemek Lazım Yazarı Kimdir ?

Uzun Konuşanı Kısa Dinlemek Lazım yazarı Farabi 'dır. Farabi yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Biyografi & Oto Biyografi türündedir.

Uzun Konuşanı Kısa Dinlemek Lazım PDF indir oku

Uzun Konuşanı Kısa Dinlemek Lazım indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Gece Kitaplığı yayınevi tarafından yayınlanan, 87 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Uzun Konuşanı Kısa Dinlemek Lazım TIKLA PDF İNDİR !

Uzun Konuşanı Kısa Dinlemek Lazım TIKLA PDF İNDİR !

Fârâbî derler bana. Ama gerçek adım Ebu Nasır Muhammed b. Muhammed İbn Turhan ibn Uzlek el-Fârâbî el-Türki. Bu uzun ismimde sadece benim adım değil, aynı zamanda babamın ve dedemin adı da var. Doğduğum şehir ve hangi milletten olduğum da geçiyor.

Türkistan'ın Farab şehrine yakın Vesiç'de doğdum ben. Farab şehrinden dolayı, Fârâbî diyorlar bana. Kitaplara öyle geçti adım.

Batılılar beni ve kitaplarımı tanıyınca, başka bir isim verdiler. Bazı kitaplarda Alfarabius, bazılarında ise Abunaser diye yazdılar adımı.

(Tanıtım Bülteninden)

Uzun Konuşanı Kısa Dinlemek Lazım TIKLA PDF İNDİR !Uzun Konuşanı Kısa Dinlemek Lazım TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Biyografi & Oto Biyografi
Etiketler; Edebiyat, Biyografi & Oto Biyografi, Uzun Konuşanı Kısa Dinlemek Lazım, Farabi

Yorum Gönder