18 Ekim 2022

Ulu Ağaç Susanna Tamaro Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 15,4 TL
Yazarı: Susanna Tamaro
Çevirmen: Eren Cendey

Ulu Ağaç indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Susanna Tamaro olan ve Zeplin Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Ulu Ağaç eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Ulu Ağaç ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Ulu Ağaç TIKLA PDF İNDİR !

Ulu Ağaç Yazarı Kimdir ?

Ulu Ağaç yazarı Susanna Tamaro 'dır. Susanna Tamaro yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Ulu Ağaç PDF indir oku

Ulu Ağaç indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Zeplin Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Ulu Ağaç TIKLA PDF İNDİR !

Ulu Ağaç TIKLA PDF İNDİR !

Arka Kapak Yazısı (Tanıtım Bülteninden)

Doğada herkes görevini yapar. Güneş doğar, ulu ağaca güç verir. Ulu ağaç büyür, dalları sincaplara yuva olur. Peki, insanlar ne yapar? Ulu ağacın en yakın dostu olan sincap krık, insanlara doğanın bir parçası olduklarını hatırlatmaya karar verir.

Ulu ağaç, hepimize doğanın, dostluğun ve huzurun gerçek anlamını susanna tamaro'nun akıcı diliyle tekrar hatırlatıyor ve bizleri başladığımız noktaya, tabiata çağırıyor!

"bu kitabı yazarken yaşadığım duygu ve heyecan ancak on altı yıl önce yazmış olduğumyüreğinin götürdüğü yere gitkitabıyla karşılaştırılabilir. Edebiyatın ruha seslenmeye gereksinimi vardır. Krizlerle ve anlaşılmaz olaylarla dolu böyle bir dönemde, aydınlık bir şeylere ihtiyaç var."

-Susanna tamaro-

Ulu Ağaç TIKLA PDF İNDİR !Ulu Ağaç TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Ulu Ağaç, Susanna Tamaro

Yorum Gönder