17 Ekim 2022

Sus Sus Nereye Kadar Selma Egesoy Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 12,04 TL
Yazarı: Selma Egesoy
Çevirmen: Selma Egesoy

Sus Sus Nereye Kadar indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Selma Egesoy olan ve Sokak Kitapları Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Sus Sus Nereye Kadar eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Sus Sus Nereye Kadar ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Sus Sus Nereye Kadar TIKLA PDF İNDİR !

Sus Sus Nereye Kadar Yazarı Kimdir ?

Sus Sus Nereye Kadar yazarı Selma Egesoy 'dır. Selma Egesoy yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Deneme/Yazın türündedir.

Sus Sus Nereye Kadar PDF indir oku

Sus Sus Nereye Kadar indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Sokak Kitapları Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Sus Sus Nereye Kadar TIKLA PDF İNDİR !

Sus Sus Nereye Kadar TIKLA PDF İNDİR !

''Dünyayı kurtarmak için, güneşi kurtarmak için; dereleri, ırmakları kurtarmak için, soluduğumuz havayı kurtarmak için; bitkileri, hayvanları kurtarmak için, çocukları kurtarmak için, erkekleri kurtarmak için... Kadına ihtiyaç var. Kadın yüreğine, kadın emeğine, kadın bakışına, kadın güzelliğine, kadın zarafetine, kadın estetiğine, kadın sabrına, kadın diline, kadın şefkatine, kadın direncine, kadın dokunuşuna… Dünyanın, varlığını insan nesliyle birlikte devam ettirebilmesi için kadına ihtiyacı var.''

(Tanıtım Bülteninden)

Sus Sus Nereye Kadar TIKLA PDF İNDİR !Sus Sus Nereye Kadar TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Deneme/Yazın
Etiketler; Edebiyat, Deneme/Yazın, Sus Sus Nereye Kadar, Selma Egesoy

Yorum Gönder