26 Ekim 2022

Sessizliğin Gürültüsü Juli Zeh Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 18,2 TL
Yazarı: Juli Zeh
Çevirmen: Juli Zeh

Sessizliğin Gürültüsü indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Juli Zeh olan ve Metis Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Sessizliğin Gürültüsü eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Sessizliğin Gürültüsü ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Sessizliğin Gürültüsü TIKLA PDF İNDİR !

Sessizliğin Gürültüsü Yazarı Kimdir ?

Sessizliğin Gürültüsü yazarı Juli Zeh 'dır. Juli Zeh yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Anlatı türündedir.

Sessizliğin Gürültüsü PDF indir oku

Sessizliğin Gürültüsü indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Metis Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Sessizliğin Gürültüsü TIKLA PDF İNDİR !

Sessizliğin Gürültüsü TIKLA PDF İNDİR !
Juli Zeh'in 2001 yazında çıktığı Bosna yolculuğunun izlenimlerinden oluşan Sessizliğin Gürültüsü, doğanın büyüleyici güzelliğiyle yıkımın iç burkan izlerinin iç içe girdiği, savaşın hayaletinin hâlâ her yerde kol gezdiği bir ülkeyi yalın bir şiirsellikle anlatan etkileyici bir kitap. Gezi boyunca yaşadıklarını derin bir duyarlılık ve ince bir mizah anlayışıyla aktarırken bir yandan da savaşın doğasını, sebep ve sonuçlarını sorgulayan Zeh'in akıcı anlatısı, küçük öykülerden örülü bir roman tadında.



Sayfa Sayısı: 224

Baskı Yılı: 2013


Dili: Türkçe
Yayınevi: Metis Yayıncılık Sessizliğin Gürültüsü TIKLA PDF İNDİR !

19.04.2006

Oldum Olası Farklı.

Zaten o hep farklıydı, yüzündeki o hüznü sesinde de yakalıyorsunuz. Güzel bir çalışma...


20.09.2004

Müzik arşivinizin en başında olsun...

Bu albümü yeni dinledim ve geç kaldığım için üzüldüm. Zuhal Olcay'a sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Eski eserleri bizim için güzel sesiyle tekrar yorumladığı için...


28.12.2002

Başucunuzdan ayırmayın...

Gerçekten adı gibi başucunuzdan ayırmamanız gereken bir albüm. Güller ve dudaklar, Tepedeki çimenlik harika parçalar. Albüm, geçmişe bir dönüş yapmak istediğinizde, Zuhal Olcay'ın buğulu sesiyle bir yolculuğa çıkmanız için yapılmış sanki.

Sessizliğin Gürültüsü TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Anlatı
Etiketler; Edebiyat, Anlatı, Sessizliğin Gürültüsü, Juli Zeh

Yorum Gönder