26 Ekim 2022

Senden Sonra Hiç Ağlamadım Erhan Pınarbaşı Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 3,55 TL
Yazarı: Erhan Pınarbaşı
Çevirmen: Erhan Pınarbaşı

Senden Sonra Hiç Ağlamadım indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Erhan Pınarbaşı olan ve Artshop Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Senden Sonra Hiç Ağlamadım eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Senden Sonra Hiç Ağlamadım ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Senden Sonra Hiç Ağlamadım TIKLA PDF İNDİR !

Senden Sonra Hiç Ağlamadım Yazarı Kimdir ?

Senden Sonra Hiç Ağlamadım yazarı Erhan Pınarbaşı 'dır. Erhan Pınarbaşı yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Öykü türündedir.

Senden Sonra Hiç Ağlamadım PDF indir oku

Senden Sonra Hiç Ağlamadım indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Artshop Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Senden Sonra Hiç Ağlamadım TIKLA PDF İNDİR !

Senden Sonra Hiç Ağlamadım TIKLA PDF İNDİR !
Erhan Pınarbaşı öykücülüğümüzde yeni bir ses, çileli yazı/sanat yokuşunu aşacak bir soluk. O, dünyaya, doğaya ve çevresine hep bir iç kamerayla bakıyor. İç kamerasının çerçevelediği bakış ortamında, gördüklerini, birbirini seven sözcükleri buluşturarak, el ele verdirip tüm canlılığı ve güzelliğiyle yeni bir yaşam kurguluyor. Bunlar; çoğumuzun ayrıntı diye arkaya attığı, bazılarımızın da hiç görmediği ya da görmemekte direndiği insan manzaralarıdır.
O yaşamlar, o insan manzaraları gün ışığına çıkınca, çoğunluğu ilgilendiren birer olgu olarak sanata dönüşür. Pınarbaşı'nın öykülerinde doğanın tüm güzellikleriyle, kültür coğrafyamızın şimdiye dek görmediğimiz ayrıntıları ve insanımızın dışa kapalı arka penceresi gözler önüne serilmektedir.



Sayfa Sayısı: 80

Baskı Yılı: 2008


Dili: Türkçe
Yayınevi: Artshop Yayıncılık Senden Sonra Hiç Ağlamadım TIKLA PDF İNDİR !Senden Sonra Hiç Ağlamadım TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Öykü
Etiketler; Edebiyat, Türk Öykü, Senden Sonra Hiç Ağlamadım, Erhan Pınarbaşı

Yorum Gönder