17 Ekim 2022

Sarı Zarf Cafer Hergünsel Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 9,03 TL
Yazarı: Cafer Hergünsel
Çevirmen: Cafer Hergünsel

Sarı Zarf indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Cafer Hergünsel olan ve Artshop Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Sarı Zarf eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Sarı Zarf ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Sarı Zarf TIKLA PDF İNDİR !

Sarı Zarf Yazarı Kimdir ?

Sarı Zarf yazarı Cafer Hergünsel 'dır. Cafer Hergünsel yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Sarı Zarf PDF indir oku

Sarı Zarf indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Artshop Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Sarı Zarf TIKLA PDF İNDİR !

Sarı Zarf TIKLA PDF İNDİR !

Uğradığı haksızlıklara direnen bir öğretmen… Hiç yılmıyor. Haksızlığın, adaletsizliğin üstüne üstüne gidiyor. Bir o kadar da bize özgü. Onunla birlikte kanayan bir yarayı izliyoruz birlikte. Renkli öğretmen tiplerini; ilkokulda, üniversitede, yüksek lisansta karşılaşılan haksızlıkları; okul aile birlikleri ve koruma derneklerindeki çarpıklıkları; gecekondulardaki renkli tipleri; İstanbul'un ilginç eğlence ve kültür adacıklarını, sokaklarını keşfediyoruz. Onca haksızlıktan sonra tüm engeller aşılıp mutlu sona ulaşılıyor. Özverili öğretmenlerin olumsuz koşullarda mucizeler yarattıklarına tanıklık ediyoruz. Ve sonunda o kapıdan onur ve gururla geçiliyor.

(Tanıtım Bülteninden)

Sarı Zarf TIKLA PDF İNDİR !Sarı Zarf TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Sarı Zarf, Cafer Hergünsel

Yorum Gönder