31 Ekim 2022

Otuzların Kadını Tomris Uyar Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 9,1 TL
Yazarı: Tomris Uyar
Çevirmen: Tomris Uyar

Otuzların Kadını indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Tomris Uyar olan ve Yapı Kredi Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Otuzların Kadını eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Otuzların Kadını ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Otuzların Kadını TIKLA PDF İNDİR !

Otuzların Kadını Yazarı Kimdir ?

Otuzların Kadını yazarı Tomris Uyar 'dır. Tomris Uyar yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Öykü türündedir.

Otuzların Kadını PDF indir oku

Otuzların Kadını indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Yapı Kredi Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Otuzların Kadını TIKLA PDF İNDİR !

Otuzların Kadını TIKLA PDF İNDİR !
Tomris Uyar bu kitabında, Otuzların Kadını 'nın yağlı boya portresinin iç çizgilerini okumaktan başlayarak kimi zaman fiziksel özellikleriyle, kimi zaman da davranışlarıyla kendisine benzeyen diğer otuzlu kadınların öykülerini bir araya getiriyor.
Yazarın 'Yenilikçi' arayışının örnekleri olan bu öyküler toplum ve insan gerçekliğiyle birlikte bir değişim sürecindeki bireyin durumunu gözler önüne seriyor.


İnce Kapak:

Sayfa Sayısı: 120

Baskı Yılı: 2016


e-Kitap:

Sayfa Sayısı: 108

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Yapı Kredi Yayınları Otuzların Kadını TIKLA PDF İNDİR !

09.06.2020

Ve Kadın

Vazgeçilmezliğe giden yol ne kadar da acı vazgeçmelerle dolu...


09.02.2019

Öykünün duayeni

Birbirine teğet geçen ama odaktaki bir portreye -annesine- yoğunlaşan öykülerini belki de kıymetli yazarın Gündökümlerinde bahsettiği, yaşam öyküsünün önemli karakterlerine aşina olduğum için tek öyküymüşcesine bir çırpıda okudum. Çok sevgili Tomris Uyar, ufak tefek insan bedenini yazarak dünyaya açabilmiş en güzel kalemlerden biri...

Otuzların Kadını TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Öykü
Etiketler; Edebiyat, Türk Öykü, Otuzların Kadını, Tomris Uyar

Yorum Gönder