26 Ekim 2022

Northanger Manastırı Jane Austen Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 12,1 TL
Yazarı: Jane Austen
Çevirmen: Jane Austen

Northanger Manastırı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Jane Austen olan ve İthaki Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, 296 sayfalık Northanger Manastırı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Northanger Manastırı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Northanger Manastırı TIKLA PDF İNDİR !

Northanger Manastırı Yazarı Kimdir ?

Northanger Manastırı yazarı Jane Austen 'dır. Jane Austen yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Northanger Manastırı PDF indir oku

Northanger Manastırı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İthaki Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, 296 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Northanger Manastırı TIKLA PDF İNDİR !

Northanger Manastırı TIKLA PDF İNDİR !

"Austen'ın,Northanger Manastırıeseri, yaşadığı dönemin 'yapmacık' romanları diye gördüğü şeye karşı muzip bir cevabıydı: Mükemmel erkek, kadın kahramanlar ve düşmanlar yerine hatalı, olay örgüsünün isteklerine göre değil, doğal hareket eden üç boyutlu karakterler yazmıştı." –Jo Baker

Jane Austen'ın yirmili yaşlarında yazdığı ama ölümünden sonra, 1818'de İkna ile beraber yayımlanan ilk romanıNorthanger Manastırı'nda gösterişsiz, güzel bir kız olan Catherine Morland, genç, yakışıklı vaiz Henry Tilney'ye âşık olur. Henry'nin babası, Catherine'i varlıklı biri sandığı için kızı Northanger Manastırı'na çağırır. Birçok Gotik roman okumuş olan, hayal gücü geniş Catherine, manastıra geldiğinde burayı kâbuslardan çıkma bir yer gibi görür, yanlış anlaşılmalar biriktikçe her şey içinden daha da çıkılmaz bir hal alır.

Saatlerin seri üretimiyle beraber kullanımının da arttığı, bu nedenle de zaman algısının değiştiği, dakikliğin daha da önem kazandığı bir dönemi yansıtması ve on dokuzuncu yüzyıl İngiliz orta sınıfının iyi bir tasvirini yapmasıyla da dikkat çekenNorthanger Manastırı, Jane Austen'dan ahlaka, insan doğasına dair hem renkli bir komedi hem de iğneleyici bir eleştiri.

(Tanıtım Bülteninden)

Northanger Manastırı TIKLA PDF İNDİR !Northanger Manastırı TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Northanger Manastırı, Jane Austen

Yorum Gönder