18 Ekim 2022

Kesik Parmak Erol Gürbey Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 12,04 TL
Yazarı: Erol Gürbey
Çevirmen: Erol Gürbey

Kesik Parmak indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Erol Gürbey olan ve Sokak Kitapları Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Kesik Parmak eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kesik Parmak ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kesik Parmak TIKLA PDF İNDİR !

Kesik Parmak Yazarı Kimdir ?

Kesik Parmak yazarı Erol Gürbey 'dır. Erol Gürbey yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Günlük Anı türündedir.

Kesik Parmak PDF indir oku

Kesik Parmak indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Sokak Kitapları Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kesik Parmak TIKLA PDF İNDİR !

Kesik Parmak TIKLA PDF İNDİR !

Hikâyenin başlangıcı bir çiçeğin filizlenip serpilerek tabiatı güzelleştirdikten sonra yavaş yavaş solup güzelliğini kaybedip hayatı son bulduğu gibi aynı hayat bütün canlı varlıklar için de tabii ki geçerlidir. Hayat bir filizlenip yaşamak bir de ölmek demektir. Böylece hikâyemizin sonuna gelmiş bulunuyoruz fakat hikâyelerin sonu olmayacaktır.

Elbette dünya var oldukça hikâyeler de var olmaya devam edecektir.

(Tanıtım Bülteninden)

Kesik Parmak TIKLA PDF İNDİR !Kesik Parmak TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Günlük Anı
Etiketler; Edebiyat, Türk Günlük Anı, Kesik Parmak, Erol Gürbey

Yorum Gönder