16 Ekim 2022

Kar Güneşi Özer Yılmaz Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 12,75 TL
Yazarı: Özer Yılmaz
Çevirmen: Özer Yılmaz

Kar Güneşi indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Özer Yılmaz olan ve Zinde Yayınevi yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Kar Güneşi eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kar Güneşi ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kar Güneşi TIKLA PDF İNDİR !

Kar Güneşi Yazarı Kimdir ?

Kar Güneşi yazarı Özer Yılmaz 'dır. Özer Yılmaz yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Kar Güneşi PDF indir oku

Kar Güneşi indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Zinde Yayınevi yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kar Güneşi TIKLA PDF İNDİR !

Kar Güneşi TIKLA PDF İNDİR !

"KAR GÜNEŞİ" Anadolu'nun zor şartlarında yaşam sürdüren ailelerin, hayat mücadelesini ve geleneksel değerlerin yaşantıları üzerindeki etkisini anlatmaktadır.

Gerçek yaşamdan esinlenilerek yazılmıştır.

Atlar ürkmenin verdiği güçle, kendilerini buz tutmuş Karaçay'ın üstüne attılar. Şerif buz tutmuş bu sudan her kış geçerdi, onun gibi diğer köy halkı da ulaşımı kış boyunca bu çayın üzerinden kızaklarla sağlardı. Kar ışığının aydınlattığı bembeyaz gecede kızıl bir güneş gibi parlayan atlar, adeta şaha kalkmışlardı. Bir anda kendilerini buz köprünün üzerinde buldular. Fazla geçmeden ağırlığın etkisiyle sarsılan köprüden çatırtılar duyulmaya başladı, buz köprü kırılıyordu. Atlar kızakla birlikte suyun içine gark mı olacaktı?...

(Tanıtım Bülteninden)

Kar Güneşi TIKLA PDF İNDİR !Kar Güneşi TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Kar Güneşi, Özer Yılmaz

Yorum Gönder