18 Ekim 2022

İsimsiz Metin Akın Sevgör Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 11,9 TL
Yazarı: Akın Sevgör
Çevirmen: Akın Sevgör

İsimsiz Metin indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Akın Sevgör olan ve Mylos Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, 96 sayfalık İsimsiz Metin eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. İsimsiz Metin ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
İsimsiz Metin TIKLA PDF İNDİR !

İsimsiz Metin Yazarı Kimdir ?

İsimsiz Metin yazarı Akın Sevgör 'dır. Akın Sevgör yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Deneme/Yazın türündedir.

İsimsiz Metin PDF indir oku

İsimsiz Metin indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Mylos Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, 96 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
İsimsiz Metin TIKLA PDF İNDİR !

İsimsiz Metin TIKLA PDF İNDİR !

Elektronik müziğinin önde gelen isimlerinden Akın Sevgör'ün İsimsiz Metin: Müzisyenin Özgür Yaratımına Dair kitabı Mylos Kitap tarafından yayımlandı.

Kitabında müziğe, müziğin geleceğine ve sanatsal yaratıma dair fikirlerini yaşadıklarından yola çıkarak anlatan Sevgör, müzik tarihine değinmeyi de ihmal etmiyor.


"Akın Sevgör insan olarak nahif, kırılgan ve derin bir kişiliğe sahip.Yaratıcı bir müzisyen olarak ise tüm bu kişilik özelliklerini taşımakla birlikte oldukça da yetenekli.
Elinizde tuttuğunuz bu kısacık kitap, onun müzik üretirken nelerden etkilendiğini, gündelik hayatta her an karşımıza çıkabilecek anlık hadiselerin onun iç dünyasına nasıl yansıdığını vemüziğe dönüştüğünü dile getiriyor.
Bu satırları genç bir müzisyenin müziğini anlamak için rehber olarak da görebilirsiniz."

(Tanıtım Bülteninden)

İsimsiz Metin TIKLA PDF İNDİR !İsimsiz Metin TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Deneme/Yazın
Etiketler; Edebiyat, Deneme/Yazın, İsimsiz Metin, Akın Sevgör

Yorum Gönder