16 Ekim 2022

Gecekondu Jazzı Devrim Kodakcı Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 13,5 TL
Yazarı: Devrim Kodakcı
Çevirmen: Devrim Kodakcı

Gecekondu Jazzı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Devrim Kodakcı olan ve Hayal yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Gecekondu Jazzı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Gecekondu Jazzı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Gecekondu Jazzı TIKLA PDF İNDİR !

Gecekondu Jazzı Yazarı Kimdir ?

Gecekondu Jazzı yazarı Devrim Kodakcı 'dır. Devrim Kodakcı yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Öykü türündedir.

Gecekondu Jazzı PDF indir oku

Gecekondu Jazzı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Hayal yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Gecekondu Jazzı TIKLA PDF İNDİR !

Gecekondu Jazzı TIKLA PDF İNDİR !

Şehrin günlük koşuşturması içinde, birdenbire karşımıza çıkan insanların hikâyelerini anlatıyor Kodakcı. Kâh hayatına son vermek için cesaret toplayan, kâh varsıl evlerde zengin hülyalara dalan hayatların, bir anını cımbızla çeken, dolambaçsız öyküler kaleme alıyor. Ayrıca öykülerin şehre ve sıradan insanlara dair olması onların öyküsü vurgusunu güçlendirirken, genel anlamda da kitaba bir bütünlük kazandırıyor. Kahramanlarının hayatlarına çat kapı giren bu öyküler, okuru da iş ve iş çıkışlarına, tütüne, çarşılara, onlara, bize, jazz ve arabeske vakur üslubuyla davet ediyor.

(Tanıtım Bülteninden)

Gecekondu Jazzı TIKLA PDF İNDİR !Gecekondu Jazzı TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Öykü
Etiketler; Edebiyat, Türk Öykü, Gecekondu Jazzı, Devrim Kodakcı

Yorum Gönder