31 Ekim 2022

Gece Odasında Peter Straub Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 16,5 TL
Yazarı: Peter Straub
Çevirmen: Sönmez Güven

Gece Odasında indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Peter Straub olan ve İthaki Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Gece Odasında eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Gece Odasında ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Gece Odasında TIKLA PDF İNDİR !

Gece Odasında Yazarı Kimdir ?

Gece Odasında yazarı Peter Straub 'dır. Peter Straub yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Korku Gerilim türündedir.

Gece Odasında PDF indir oku

Gece Odasında indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İthaki Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Gece Odasında TIKLA PDF İNDİR !

Gece Odasında TIKLA PDF İNDİR !
Yitik Oğlan, Yitik Kız ile başlayan dehşet öyküsü Gece Odasında ile sürüyor.

Ödüllü gençlik romanı Gece Odasında'nın yazarı Willy Patrick
aklını kaybetmekte olduğunu düşünmektedir... Bir kez daha... Bir gün bir ardiyenin otoparkına umarsızca sürüklenir. Kızı Holly'nin binanın içinde tutulduğunu bir şekilde bilmekte ve onu kurtarmak için karşı konulmaz bir istek duymaktadır. Ancak Willy'nin bu isteğini gerçekleştirmesi mümkün değildir; kızı Holly yıllar önce öldürülmüştür çünkü.

Aynı gün, sorunlu genç bir kadın hakkında yazmakta olduğu yeni kitabıyla boğuşmakta olan Timothy Underhill, dokuz yaşındayken ölen ablası April'ın hayaletiyle yüz yüze gelir. Ardından da, gençliğinde tanıdığı ve tümü ölmüş olan kişilerden tüyler ürpertici e-postalar almaya başlar... Bu kişiler de aynı ablası April gibi, ona acil mesajlar iletmeye çalışmaktadır.
Willy ile Timothy'nin yolları garip tesadüfler sonucu kesiştiğinde, Willy'nin trajik kaybı ile Tim'in yazmakta olduğu romanın gösterdiği inanılmaz paralellik, onları çevrelerini saran kötülüğe karşı güçbirliği yapmaya sürükler.

Peter Straub, Gece Odasında ile 'öte diyar'ın kapılarını açıyor ve okuyucuyu hayal etmesi bile imkansız korkularla yüzleşeceği bir yolculuğa çıkarıyor.



Sayfa Sayısı: 396

Baskı Yılı: 2006


Dili: Türkçe
Yayınevi: İthaki Yayınları Gece Odasında TIKLA PDF İNDİR !

04.02.2007

Fena değil

Yazarın akıcılığına koşut olarak dolu bir üslubu var. İlginç bir konusu var ama bu fantastik öğelerin ve bu ölümden sonraki hallerin(saşa vb.) daha çok irdelenmesini beklerdim ama gene de güzel bir kitap...

Gece Odasında TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Korku Gerilim
Etiketler; Edebiyat, Roman, Korku Gerilim, Gece Odasında, Peter Straub

Yorum Gönder