16 Ekim 2022

Gayrimeşru İstanbul Uğur Aktaş Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 11,67 TL
Yazarı: Uğur Aktaş
Çevirmen: Uğur Aktaş

Gayrimeşru İstanbul indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Uğur Aktaş olan ve Cumartesi Kitaplığı yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Gayrimeşru İstanbul eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Gayrimeşru İstanbul ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Gayrimeşru İstanbul TIKLA PDF İNDİR !

Gayrimeşru İstanbul Yazarı Kimdir ?

Gayrimeşru İstanbul yazarı Uğur Aktaş 'dır. Uğur Aktaş yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Öykü türündedir.

Gayrimeşru İstanbul PDF indir oku

Gayrimeşru İstanbul indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Cumartesi Kitaplığı yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Gayrimeşru İstanbul TIKLA PDF İNDİR !

Gayrimeşru İstanbul TIKLA PDF İNDİR !

Bilmediğiniz bir İstanbul'da, az duyulmuş ve merak uyandıran gerçek hikâyeler eşliğinde gezintiye davetlisiniz. Daha önce hiç karşılaşmadığınız tiplerle tanışacağınız, cinayet, uyuşturucu, fuhuş, hırsızlık gibi ilginç ve karanlık yaşanmışlıklara dahil olacağınız, hayret uyandıran hikâyelerin bir arada sunulduğu, kaynak niteliğinde bir kitap. Bu kitabı okuduktan sonra, İstanbul'a bambaşka bir gözle bakacağınız kesin.

Türk Edebiyatı dilimizi, dünümüzü, günümüzü, evimizi, kısacası dokunduğumuz tüm güzellikleri kapsıyor. Okurlarımızı kendi dilimizle kurulmuş dünyalarla tanıştırmak ve onlara içinde doğduğumuz kültürle demlenmiş öyküler sunmak istiyoruz. Türkçenin gücü hevesimizi ve heyecanımızı artırarak bu yolda daha emin adımlar atmamızı sağlıyor. Türk Edebiyatı serimiz ile ustalarımızın eserlerini kitaplığınıza taşımayı ve sizleri yeni yazarlarla tanıştırmayı hedefliyoruz.

(Tanıtım Bülteninden)

Gayrimeşru İstanbul TIKLA PDF İNDİR !Gayrimeşru İstanbul TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Öykü
Etiketler; Edebiyat, Türk Öykü, Gayrimeşru İstanbul, Uğur Aktaş

Yorum Gönder