18 Ekim 2022

Erles Taşı - Karanlığın Zaferi Hakan Baş Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 21,0 TL
Yazarı: Hakan Baş
Çevirmen: Hakan Baş

Erles Taşı - Karanlığın Zaferi indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Hakan Baş olan ve Muhenna yayınevinin yayınlamış olduğu, 223 sayfalık Erles Taşı - Karanlığın Zaferi eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Erles Taşı - Karanlığın Zaferi ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Erles Taşı - Karanlığın Zaferi TIKLA PDF İNDİR !

Erles Taşı - Karanlığın Zaferi Yazarı Kimdir ?

Erles Taşı - Karanlığın Zaferi yazarı Hakan Baş 'dır. Hakan Baş yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Fantastik türündedir.

Erles Taşı - Karanlığın Zaferi PDF indir oku

Erles Taşı - Karanlığın Zaferi indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Muhenna yayınevi tarafından yayınlanan, 223 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Erles Taşı - Karanlığın Zaferi TIKLA PDF İNDİR !

Erles Taşı - Karanlığın Zaferi TIKLA PDF İNDİR !

Hiçlikten yokluğa giden yolculuk

Kızıl ufukların ardında, varlığın yoklukla savaştığı diyarların tarihi bu kitapta yatıyor.
Kapağı araladığın an, artık sende bu diyarın bir ferdi olacaksın. Gördüklerini ve duyduklarını, mısra mısra mırıldayacaksın. Yüreğinde yatan yokluğa erişene dek...
Her şey yaratıcı Velen'in Nordin kıtasına yedi kutsal büyücüyü göndermesi ile başladı. Nordin ismiyle anılan topraklarda bin yıldır süren barış, kehanetlerin fısıltılarıyla sonlanmak üzere. Korunması gereken barış ortamı, yerini sis içindeki bilinmezliğe bırakıyordu. Ateşler arasından çıkıp gelen bir prens, tüm kötü gidişata dur diyebilmek için, her şeyini ortaya koymaya hazırdı.

(Tanıtım Bülteninden)

Erles Taşı - Karanlığın Zaferi TIKLA PDF İNDİR !Erles Taşı - Karanlığın Zaferi TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Fantastik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Fantastik, Erles Taşı - Karanlığın Zaferi, Hakan Baş

Yorum Gönder