17 Ekim 2022

Eflatun Hüzün Selma Gün Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 5,83 TL
Yazarı: Selma Gün
Çevirmen: Şener Aksu

Eflatun Hüzün indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Selma Gün olan ve Aydili Sanat Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Eflatun Hüzün eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Eflatun Hüzün ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Eflatun Hüzün TIKLA PDF İNDİR !

Eflatun Hüzün Yazarı Kimdir ?

Eflatun Hüzün yazarı Selma Gün 'dır. Selma Gün yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Şiiri türündedir.

Eflatun Hüzün PDF indir oku

Eflatun Hüzün indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Aydili Sanat Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Eflatun Hüzün TIKLA PDF İNDİR !

Eflatun Hüzün TIKLA PDF İNDİR !
Zamanı renklere bölen sesiyle "eflatun hüzün" derin bir akışın dizelerini sunuyor okuyucuya. insan kendini bıraktığı bu renkten bütün renkleri kendinde buluyor. Bir duyarlılık ve hüzün masalı iklimine çağırıyor dizeler... vazgeçmez kolay olmuyor. Şairin ikinci kitabı, kendini aşmanın da yollarını örnekliyor ilgilenenlere...
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 96

Baskı Yılı: 2014


Dili: Türkçe
Yayınevi: Aydili Sanat Yayınları Eflatun Hüzün TIKLA PDF İNDİR !Eflatun Hüzün TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Şiiri
Etiketler; Edebiyat, Şiir, Türk Şiiri, Eflatun Hüzün, Selma Gün

Yorum Gönder