17 Ekim 2022

Edebiyatta Doğu'ya Dönmek Ahmet Yıldız Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 21,0 TL
Yazarı: Ahmet Yıldız
Çevirmen: Ahmet Yıldız

Edebiyatta Doğu'ya Dönmek indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Ahmet Yıldız olan ve Boyalıkuş yayınevinin yayınlamış olduğu, 243 sayfalık Edebiyatta Doğu'ya Dönmek eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Edebiyatta Doğu'ya Dönmek ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Edebiyatta Doğu'ya Dönmek TIKLA PDF İNDİR !

Edebiyatta Doğu'ya Dönmek Yazarı Kimdir ?

Edebiyatta Doğu'ya Dönmek yazarı Ahmet Yıldız 'dır. Ahmet Yıldız yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Edebiyat İnceleme türündedir.

Edebiyatta Doğu'ya Dönmek PDF indir oku

Edebiyatta Doğu'ya Dönmek indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Boyalıkuş yayınevi tarafından yayınlanan, 243 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Edebiyatta Doğu'ya Dönmek TIKLA PDF İNDİR !

Edebiyatta Doğu'ya Dönmek TIKLA PDF İNDİR !

Emperyalist ülkeler, özellikle İkinci Dünya Savaşı'ndan sonra dünyayı "Batı" ve "Doğu" olarak iki kampa ayırdı: "Uygar Batı" ve vahşi, terörist, geri kalmış Doğu!

Uygarlığın lokomotifi olduğu iddiasındaki "Batı"nın, insanın insanlaşma mücadelesini taşıyamadığı ortada. "Aylan bebek"ten sonra önerebildikleri tek şey, kale kapılarını daha sıkı kapatmak!

Edebiyatta Doğu'ya Dönmek, Doğu güzellemesi değil Batı lehine bozulmuş dengeye bir isyanın kıvılcımı olarak değerlendirilmelidir. Batı düşüncesi nasıl ki başta Doğu olmak üzere insanlığın tüm birikimini alıp sentezlemişse, Batı'nın insanlığa armağanı bu kazanımı, bu kez biz alıp sentezleyerek uygarlık çıtasını yükseltebiliriz.

(Tanıtım Bülteninden)

Edebiyatta Doğu'ya Dönmek TIKLA PDF İNDİR !Edebiyatta Doğu'ya Dönmek TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Edebiyat İnceleme
Etiketler; Edebiyat, Edebiyat İnceleme, Edebiyatta Doğu'ya Dönmek, Ahmet Yıldız

Yorum Gönder