31 Ekim 2022

Edebi Koca Fyodor Mihayloviç Dostoyevski Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 4,9 TL
Yazarı: Fyodor Mihayloviç Dostoyevski
Çevirmen: Fyodor Mihayloviç Dostoyevski

Edebi Koca indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Fyodor Mihayloviç Dostoyevski olan ve Oda Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Edebi Koca eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Edebi Koca ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Edebi Koca TIKLA PDF İNDİR !

Edebi Koca Yazarı Kimdir ?

Edebi Koca yazarı Fyodor Mihayloviç Dostoyevski 'dır. Fyodor Mihayloviç Dostoyevski yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Klasik türündedir.

Edebi Koca PDF indir oku

Edebi Koca indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Oda Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Edebi Koca TIKLA PDF İNDİR !

Edebi Koca TIKLA PDF İNDİR !
Psikoloji ve acımayı yapıtlarının asıl unsurları haline getirmiş olan Dostoyevski, bu bakımdan Nietzche ile daha sonra ortaya çıkacak olan Varoluşçuluğun sorunlarını vaktinden önce sezmiş ve ardıllarına kaynak olmuştur.

Komedi ve trajedi arasında mekik dokuyan yapıtı Ebedi Koca´da evlilik kurumunu en yetkin biçimde eleştirir. İflah olmaz ev kadınlığının ve kocalığın olanca hallerini büyük bir yazınsal ustalıkla sergiler. Yıllar geçse de bazı şeylerin pek değişmediğine işaret eden bu yapıtı seveceksiniz.


Dili: Türkçe
Yayınevi: Oda Yayınları Edebi Koca TIKLA PDF İNDİR !Edebi Koca TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Klasik, Edebi Koca, Fyodor Mihayloviç Dostoyevski

Yorum Gönder