17 Ekim 2022

Bir Gençlik Liderinin Anıları 1959- Osman S. Arolat Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 11,43 TL
Yazarı: Osman S. Arolat
Çevirmen: Osman S. Arolat

Bir Gençlik Liderinin Anıları 1959- indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Osman S. Arolat olan ve İş Bankası Kültür Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Bir Gençlik Liderinin Anıları 1959- eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Bir Gençlik Liderinin Anıları 1959- ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Bir Gençlik Liderinin Anıları 1959- TIKLA PDF İNDİR !

Bir Gençlik Liderinin Anıları 1959- Yazarı Kimdir ?

Bir Gençlik Liderinin Anıları 1959- yazarı Osman S. Arolat 'dır. Osman S. Arolat yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Günlük Anı türündedir.

Bir Gençlik Liderinin Anıları 1959- PDF indir oku

Bir Gençlik Liderinin Anıları 1959- indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İş Bankası Kültür Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Bir Gençlik Liderinin Anıları 1959- TIKLA PDF İNDİR !

Bir Gençlik Liderinin Anıları 1959- TIKLA PDF İNDİR !

Arka Kapak Yazısından (Tanıtım Bülteninden)

Bazı yaşamlar, diğerlerinden farklı yaşanır. Bu yaşamlarda her geçen yıl, her yaşanan olay sonrakine yeni, farklı pencereler açar; o hayatın sahibi bu pencerelerden bakmaktan, bazen ardında ne olduğunu bilmediği kapılardan geçmekten çekinmez, risk alır, bedel öder, cesaret eder. Şair Ali Mümtaz Arolat'ın oğlu olarak dünyaya gelen gazeteci Osman Saffet Arolat'ın gençlik anıları da bu emsalde yaşanmış bir dünyayı sergiler. Onun da ülkesini, dünyayı değiştirmek için bir "ütopya"sı vardır; üniversite yıllarında gençlik hareketlerinin içinde yer alır. Eylemlere katılır; broşürler ve afişler hazırlar, sendika gazeteleri çıkartır. Bir dönem ANT dergisinde yazı işleri müdürlüğü yapar, yazıları nedeniyle yargılanarak tutuklanır. Uzun yıllar haber ajansçılığı, yabancı radyo muhabirliği ve televizyonculuk gibi işler yaparken, bir yandan da üretmeyi sürdürür. Bir Gençlik Liderinin Anıları, Arolat'ın 1959-1974 yılları arası yaşadıklarından, bu dönemde ANT dergisinde yayımlanan bazı yazılarından, kişisel notlarından oluşuyor. Gazetecilik mesleği ile ilgili anılarını daha önce yayınevimizden çıkan Babıâli Anılarım adlı kitabında bir araya getiren Osman Saffet Arolat, halen Dünya gazetesinde yazılar yazmayı sürdürüyor.

Bir Gençlik Liderinin Anıları 1959- TIKLA PDF İNDİR !Bir Gençlik Liderinin Anıları 1959- TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Günlük Anı
Etiketler; Edebiyat, Türk Günlük Anı, Bir Gençlik Liderinin Anıları 1959-, Osman S. Arolat

Yorum Gönder