15 Ekim 2022

Ateşin Gölgesinde Hülya Çelik Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 18,0 TL
Yazarı: Hülya Çelik
Çevirmen: Hülya Çelik

Ateşin Gölgesinde indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Hülya Çelik olan ve Tunç Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, 192 sayfalık Ateşin Gölgesinde eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Ateşin Gölgesinde ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Ateşin Gölgesinde TIKLA PDF İNDİR !

Ateşin Gölgesinde Yazarı Kimdir ?

Ateşin Gölgesinde yazarı Hülya Çelik 'dır. Hülya Çelik yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Ateşin Gölgesinde PDF indir oku

Ateşin Gölgesinde indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Tunç Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, 192 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Ateşin Gölgesinde TIKLA PDF İNDİR !

Ateşin Gölgesinde TIKLA PDF İNDİR !

Zahide ve İzzet'in mutluluk ve başarılarla sorunsuz yürüyen evlilikleri üzerine bir kara bulut gibi çöken Nazan'ın entrikalarını nefes nefese okuyacaksınız. Mutluluklarını taçlandırarak sürdüren bir aileye dost bildikleri bir kadının bir yılan gibi, aralarına girerek bütün temellerini sarsarak yıkmasını, onları bir ömür boyu acılara sürüklemesini heyecan içinde yaşayarak öğreneceksiniz. Hayatta hiçbir kötülüğün ilelebet sürmediğinin bir göstergesi olarak Nazan'ın yaptığı kötülüklerin bedelini nasıl ödediğini gözlemleyeceksiniz. Kitaba başladığınızda bitinceye kadar elinizden bırakamayacağınızı düşünüyorum. Yazarımız Hülya Çelik etkili ve sürükleyici anlatımıyla okuyucuyu da romanın içine çekiyor.

Bu nedenle romana başladığınızda bitirinceye kadar elinizden bırakamayacaksınız.

Ahmet Taşcıoğlu

(Tanıtım Bülteninden)

Ateşin Gölgesinde TIKLA PDF İNDİR !Ateşin Gölgesinde TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Ateşin Gölgesinde, Hülya Çelik

Yorum Gönder