2 Temmuz 2022

Sevgili Peygamberlerim Hülya Aktaş Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 8,4 TL
Yazarı: Hülya Aktaş
Çevirmen: Harun Yücel

Sevgili Peygamberlerim indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Hülya Aktaş olan ve Çıra Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Sevgili Peygamberlerim eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Çocuk ve Gençlik kategorisinde yer almaktadır. Sevgili Peygamberlerim ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Sevgili Peygamberlerim TIKLA PDF İNDİR !

Sevgili Peygamberlerim Yazarı Kimdir ?

Sevgili Peygamberlerim yazarı Hülya Aktaş 'dır. Hülya Aktaş yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Çocuk ve Gençlik kategorisinde olup, İslami Çocuk Kitapları türündedir.

Sevgili Peygamberlerim PDF indir oku

Sevgili Peygamberlerim indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Çıra Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Sevgili Peygamberlerim TIKLA PDF İNDİR !

Sevgili Peygamberlerim TIKLA PDF İNDİR !
İnsanlığa kurtuluş yolunu gösteren peygamberler, sadece yetişkinler için değil çocuklar için de birer kutup yıldızlarıdır. Kur'an'da kıssaları anlatılan peygamberlerin hayatı; çocuklarımızın saf ve meraklı zihinlerinin ilahi hitapla şekillenmesine katkı sunacaktır.

Hz. Adem'den başlayıp Hz. İsa'ya kadar olan peygamberlerin ve peygamber olmamakla birlikte Kur'an'da bahsi geçen şahsiyetlerin birbirinden değerli kıssaları anlatılmıştır. Hz. Muhammed'in hayatı ise ayrı bir çalışmada değerlendirilecektir.
Bu çalışma; ilköğretim yaşındaki çocukların rahatça okuyup anlayabileceği şekilde akıcı, anlaşılır bir üslupla yazıldı ve pedagojik değerlendirmelerden geçti.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 224

Baskı Yılı: 2013


Dili: Türkçe
Yayınevi: Çıra Yayınları Sevgili Peygamberlerim TIKLA PDF İNDİR !Sevgili Peygamberlerim TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Çocuk ve Gençlik
Tür; İslami Çocuk Kitapları
Etiketler; Çocuk ve Gençlik, İslami Çocuk Kitapları, Sevgili Peygamberlerim, Hülya Aktaş

Yorum Gönder