3 Temmuz 2022

Küçük Kaplan: Saygı Olivia Dybik Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 15,3 TL
Yazarı: Olivia Dybik
Çevirmen: Olivia Dybik

Küçük Kaplan: Saygı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Olivia Dybik olan ve Koala Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, 32 sayfalık Küçük Kaplan: Saygı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Çocuk ve Gençlik kategorisinde yer almaktadır. Küçük Kaplan: Saygı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Küçük Kaplan: Saygı TIKLA PDF İNDİR !

Küçük Kaplan: Saygı Yazarı Kimdir ?

Küçük Kaplan: Saygı yazarı Olivia Dybik 'dır. Olivia Dybik yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Çocuk ve Gençlik kategorisinde olup, Masal & Hikaye Kitapları türündedir.

Küçük Kaplan: Saygı PDF indir oku

Küçük Kaplan: Saygı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Koala Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, 32 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Küçük Kaplan: Saygı TIKLA PDF İNDİR !

Küçük Kaplan: Saygı TIKLA PDF İNDİR !

Saygısızlık günümüz dünyasında o denli yaygın ki, sanki kimseden -özellikle de çocuklardan- saygılı tutumlar bekleyemezmişiz gibi görünüyor. Ancak iyi haberlerimiz var. Küçük Kaplan Serisi ile, çocuklarımıza önemli değerleri, kibarlığa dair kritik dersleri, önemsemeyi, kendilerini kontrol etmeyi, merhameti, dürüstlüğü ve minneti öğretiyoruz.

Bu kitapta Steve Doherty ve Olivia Dybik, saygı kavramını çocuklarımız için anlaşılır bir dilde, hayvan figürlerini kullanarak anlatıyor.

(Tanıtım Bülteninden)

Küçük Kaplan: Saygı TIKLA PDF İNDİR !Küçük Kaplan: Saygı TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Çocuk ve Gençlik
Tür; Masal & Hikaye Kitapları
Etiketler; Çocuk ve Gençlik, Okul Öncesi 6 Ay-5 Yaş, Masal & Hikaye Kitapları, Küçük Kaplan: Saygı, Olivia Dybik

Yorum Gönder