4 Temmuz 2022

Köpek Olmak İsteyen Kedi Öznur Karaeloğlu Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 9,8 TL
Yazarı: Öznur Karaeloğlu
Çevirmen: Müge Kalender

Köpek Olmak İsteyen Kedi indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Öznur Karaeloğlu olan ve Fom Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Köpek Olmak İsteyen Kedi eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Çocuk ve Gençlik kategorisinde yer almaktadır. Köpek Olmak İsteyen Kedi ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Köpek Olmak İsteyen Kedi TIKLA PDF İNDİR !

Köpek Olmak İsteyen Kedi Yazarı Kimdir ?

Köpek Olmak İsteyen Kedi yazarı Öznur Karaeloğlu 'dır. Öznur Karaeloğlu yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Çocuk ve Gençlik kategorisinde olup, Çocuk Öykü/Hikaye türündedir.

Köpek Olmak İsteyen Kedi PDF indir oku

Köpek Olmak İsteyen Kedi indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Fom Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Köpek Olmak İsteyen Kedi TIKLA PDF İNDİR !

Köpek Olmak İsteyen Kedi TIKLA PDF İNDİR !

Küçük bir sokak kedisi olan Mırmır, bir gün sokaklarda karnı zil çalarak yiyecek aranırken kocaman bir evin bahçe duvarına tırmanmış. Bahçede, önünde et dolu mama kabı olan büyük bir köpek kulübesi görmüş. İçinden, o evin köpeği olsaydım ne kadar mutlu olurdum, diye geçirmiş. Etrafta pek kimse görünmediği için hemen her gün oradan yemek aşırmaya başlamış. Köpek olma isteği sürekli artıyormuş.

Gün gelmiş öyle bir gerçekle karşılaşmış ki, başkasına özenmekten çok kendiyle barışık olmanın, kendi değerini bilmenin ne kadar önemli olduğunu anlamış.

Mırmır, bu düşüncesinin yanlışlığını nasıl anlamış dersiniz? Hadi gelin bakalım, Mırmır'ın neler yaşadığını hep beraber öğrenelim.

(Tanıtım Bülteninden)

Köpek Olmak İsteyen Kedi TIKLA PDF İNDİR !Köpek Olmak İsteyen Kedi TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Çocuk ve Gençlik
Tür; Çocuk Öykü/Hikaye
Etiketler; Çocuk ve Gençlik, Okul Çağı 6-10 Yaş, Çocuk Öykü/Hikaye, Köpek Olmak İsteyen Kedi, Öznur Karaeloğlu

Yorum Gönder