3 Temmuz 2022

Kardeş Şehirler: Kurtuba Gırnata - Batı'nın Işıkları Yaşar Koca Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 11,25 TL
Yazarı: Yaşar Koca
Çevirmen: Yaşar Koca

Kardeş Şehirler: Kurtuba Gırnata - Batı'nın Işıkları indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Yaşar Koca olan ve Türkiye Diyanet Vakfı Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, 52 sayfalık Kardeş Şehirler: Kurtuba Gırnata - Batı'nın Işıkları eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Çocuk ve Gençlik kategorisinde yer almaktadır. Kardeş Şehirler: Kurtuba Gırnata - Batı'nın Işıkları ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kardeş Şehirler: Kurtuba Gırnata - Batı'nın Işıkları TIKLA PDF İNDİR !

Kardeş Şehirler: Kurtuba Gırnata - Batı'nın Işıkları Yazarı Kimdir ?

Kardeş Şehirler: Kurtuba Gırnata - Batı'nın Işıkları yazarı Yaşar Koca 'dır. Yaşar Koca yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Çocuk ve Gençlik kategorisinde olup, Eğitim Etkinlik Kitapları türündedir.

Kardeş Şehirler: Kurtuba Gırnata - Batı'nın Işıkları PDF indir oku

Kardeş Şehirler: Kurtuba Gırnata - Batı'nın Işıkları indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Türkiye Diyanet Vakfı Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, 52 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kardeş Şehirler: Kurtuba Gırnata - Batı'nın Işıkları TIKLA PDF İNDİR !

Kardeş Şehirler: Kurtuba Gırnata - Batı'nın Işıkları TIKLA PDF İNDİR !

Bazen tarihte bazen coğrafyada bazen dünde bazen bugünde "Kardeş Şehirler"i tanımak ister misin? Öyleyse bu kitaba kulak ver. Burada iki şehrin hikâyesi var. Tarık bin Ziyad'ın gemileri yakıp fethettiği bir sanat harikası El-Hamra Sarayı, bir şaheser Kurtuba Camii'yle yüzyıllar boyunca Avrupa'nın hatta dünyanın ilim ve bilim merkezi olmuş; temizliğin, zarafetin ve özgürlüğün şehirleri KURTUBA ve GIRNATA'ya hoş geldin.

(Tanıtım Bülteninden)

Kardeş Şehirler: Kurtuba Gırnata - Batı'nın Işıkları TIKLA PDF İNDİR !Kardeş Şehirler: Kurtuba Gırnata - Batı'nın Işıkları TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Çocuk ve Gençlik
Tür; Eğitim Etkinlik Kitapları
Etiketler; Çocuk ve Gençlik, Okul Öncesi 6 Ay-5 Yaş, Eğitim Etkinlik Kitapları, Kardeş Şehirler: Kurtuba Gırnata - Batı'nın Işıkları, Yaşar Koca

Yorum Gönder