4 Temmuz 2022

Karayiplerde Bir Avuç Korsan-Macera Peşinde Terry Blackwood Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 18,75 TL
Yazarı: Terry Blackwood
Çevirmen: Terry Blackwood

Karayiplerde Bir Avuç Korsan-Macera Peşinde indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Terry Blackwood olan ve Sihirli Kalem yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Karayiplerde Bir Avuç Korsan-Macera Peşinde eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Çocuk ve Gençlik kategorisinde yer almaktadır. Karayiplerde Bir Avuç Korsan-Macera Peşinde ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Karayiplerde Bir Avuç Korsan-Macera Peşinde TIKLA PDF İNDİR !

Karayiplerde Bir Avuç Korsan-Macera Peşinde Yazarı Kimdir ?

Karayiplerde Bir Avuç Korsan-Macera Peşinde yazarı Terry Blackwood 'dır. Terry Blackwood yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Çocuk ve Gençlik kategorisinde olup, Çocuk Öykü/Hikaye türündedir.

Karayiplerde Bir Avuç Korsan-Macera Peşinde PDF indir oku

Karayiplerde Bir Avuç Korsan-Macera Peşinde indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Sihirli Kalem yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Karayiplerde Bir Avuç Korsan-Macera Peşinde TIKLA PDF İNDİR !

Karayiplerde Bir Avuç Korsan-Macera Peşinde TIKLA PDF İNDİR !

Bahar ayları oldukça güzel geçmekteydi. Ayaklarını soktukları dere öylesine berraktı ki, kıvrak hareketlerle oradan oraya, nehrin içini talan eden kaya balıkları dahi görünüyordu. Veli, sırtüstü yatmıştı. Elmas hemen yanı başında, kollarından destek alarak onunla sohbet ediyordu...

Kahramanlarımız, Karayiplerin mercan adalarında gezinerek derin ve gizemli bir sırrı bulacaklarını düşünüyorlar. Tabii ki Karayipler, korsanların cirit attığı, bilinmeyen yaratıkların saklandıkları karanlık mağaralarla dolu. Umarım korkmuyorsunuzdur.

Eğlencenin ve korkunun bir arada yaşandığı ilginç bir serüvene hazır olun!..

(Tanıtım Bülteninden)

Karayiplerde Bir Avuç Korsan-Macera Peşinde TIKLA PDF İNDİR !Karayiplerde Bir Avuç Korsan-Macera Peşinde TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Çocuk ve Gençlik
Tür; Çocuk Öykü/Hikaye
Etiketler; Çocuk ve Gençlik, Okul Çağı 6-10 Yaş, Çocuk Öykü/Hikaye, Karayiplerde Bir Avuç Korsan-Macera Peşinde, Terry Blackwood

Yorum Gönder