5 Temmuz 2022

Disney Kayıp Balık Dori-Okyanuslar Keşif Kitabı Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 9,63 TL
Yazarı:
Çevirmen:

Disney Kayıp Balık Dori-Okyanuslar Keşif Kitabı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı olan ve Doğan ve Egmont Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Disney Kayıp Balık Dori-Okyanuslar Keşif Kitabı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Çocuk ve Gençlik kategorisinde yer almaktadır. Disney Kayıp Balık Dori-Okyanuslar Keşif Kitabı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Disney Kayıp Balık Dori-Okyanuslar Keşif Kitabı TIKLA PDF İNDİR !

Disney Kayıp Balık Dori-Okyanuslar Keşif Kitabı Yazarı Kimdir ?

Disney Kayıp Balık Dori-Okyanuslar Keşif Kitabı yazarı 'dır. yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Çocuk ve Gençlik kategorisinde olup, Çocuk Bilim türündedir.

Disney Kayıp Balık Dori-Okyanuslar Keşif Kitabı PDF indir oku

Disney Kayıp Balık Dori-Okyanuslar Keşif Kitabı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Doğan ve Egmont Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Disney Kayıp Balık Dori-Okyanuslar Keşif Kitabı TIKLA PDF İNDİR !

Disney Kayıp Balık Dori-Okyanuslar Keşif Kitabı TIKLA PDF İNDİR !

Dori ve arkadaşlarının yaşadıkları şaşırtıcı okyanus dünyasının derinliklerine dal. Kayıp Balık Dori filminde tanıştığımız karakterlere esin kaynağı olan gerçek deniz canlılarıyla tanış. Nasıl hareket ederler, yiyecek bulurlar ve güvende kalırlar? Hayatta kalabilmek için hangi uyum sağlama yöntemlerini kullanırlar? Dori, Nemo, Hank ve mürettebatın geri kalanıyla birlikte öykünün ardındaki bilimsel gerçekleri keşfe

(Tanıtım Bülteninden)

Disney Kayıp Balık Dori-Okyanuslar Keşif Kitabı TIKLA PDF İNDİR !Disney Kayıp Balık Dori-Okyanuslar Keşif Kitabı TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Çocuk ve Gençlik
Tür; Çocuk Bilim
Etiketler; Çocuk ve Gençlik, Okul Çağı 6-10 Yaş, Çocuk Bilim, Disney Kayıp Balık Dori-Okyanuslar Keşif Kitabı,

Yorum Gönder