3 Temmuz 2022

Çiftlikte-Çıkartmalı Boyama Serisi Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 5,85 TL
Yazarı:
Çevirmen:

Çiftlikte-Çıkartmalı Boyama Serisi indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı olan ve Yumurcak Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Çiftlikte-Çıkartmalı Boyama Serisi eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Çocuk ve Gençlik kategorisinde yer almaktadır. Çiftlikte-Çıkartmalı Boyama Serisi ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Çiftlikte-Çıkartmalı Boyama Serisi TIKLA PDF İNDİR !

Çiftlikte-Çıkartmalı Boyama Serisi Yazarı Kimdir ?

Çiftlikte-Çıkartmalı Boyama Serisi yazarı 'dır. yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Çocuk ve Gençlik kategorisinde olup, Çocuk Eğitim/Etkinlik türündedir.

Çiftlikte-Çıkartmalı Boyama Serisi PDF indir oku

Çiftlikte-Çıkartmalı Boyama Serisi indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Yumurcak Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Çiftlikte-Çıkartmalı Boyama Serisi TIKLA PDF İNDİR !

Çiftlikte-Çıkartmalı Boyama Serisi TIKLA PDF İNDİR !

Boyama, nokta birleştirme ve çıkartma etkinliklerini bir arada bulabileceğiniz "Çıkartmalı Boyama Serisi" çocukların eğlenceli vakit geçirmelerini sağlayacak güzel bir kaynaktır. Noktaları birleştirerek sayı kavramını, boyama yaparak hayal güçlerini, çıkartmaları yapıştırarak ince motor becerilerini geliştirir. Haydi, rengârenk boyakalemlerini hazırla, eğlenceyi kaçırma.

(Tanıtım Bülteninden)

Çiftlikte-Çıkartmalı Boyama Serisi TIKLA PDF İNDİR !Çiftlikte-Çıkartmalı Boyama Serisi TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Çocuk ve Gençlik
Tür; Çocuk Eğitim/Etkinlik
Etiketler; Çocuk ve Gençlik, Okul Çağı 6-10 Yaş, Çocuk Eğitim/Etkinlik, Çiftlikte-Çıkartmalı Boyama Serisi,

Yorum Gönder