4 Temmuz 2022

Bin Akçeye Bir Söz Yusuf Duru Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 12,0 TL
Yazarı: Yusuf Duru
Çevirmen: Yusuf Duru

Bin Akçeye Bir Söz indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Yusuf Duru olan ve Genç Okur yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Bin Akçeye Bir Söz eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Çocuk ve Gençlik kategorisinde yer almaktadır. Bin Akçeye Bir Söz ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Bin Akçeye Bir Söz TIKLA PDF İNDİR !

Bin Akçeye Bir Söz Yazarı Kimdir ?

Bin Akçeye Bir Söz yazarı Yusuf Duru 'dır. Yusuf Duru yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Çocuk ve Gençlik kategorisinde olup, Roman/Öykü türündedir.

Bin Akçeye Bir Söz PDF indir oku

Bin Akçeye Bir Söz indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Genç Okur yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Bin Akçeye Bir Söz TIKLA PDF İNDİR !

Bin Akçeye Bir Söz TIKLA PDF İNDİR !

Meddah-ı fakir Yusuf Duru'nun kaleminden gençler için ibretlik hikâyeler…

Yusuf Duru'nun titiz bir çalışmayla çok çeşitli kaynakları tarayarak topladığı hikâyelerin her biri birbirinden güzel ve ibretlik. Çok farklı ve çeşitli hikâyeleri bir çatı altında toplayarak okuyuculara sunmayı amaçlayan kitap, sizi sözün binbir değer taşıdığı dünyanın iklimine bir yolculuğa çıkartıyor.

Gençleri okuyucu kitlesi olarak hedefleyen Gençokur Yayınları bu eserle yayın dünyasına bismillah diyerek ilk adımını atıyor.

(Tanıtım Bülteninden)

Bin Akçeye Bir Söz TIKLA PDF İNDİR !Bin Akçeye Bir Söz TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Çocuk ve Gençlik
Tür; Roman/Öykü
Etiketler; Çocuk ve Gençlik, Gençlik 10+ Yaş, Roman/Öykü, Bin Akçeye Bir Söz, Yusuf Duru

Yorum Gönder