3 Temmuz 2022

Beş'i Bir Yerde Çocuk Masalları Başak Yener Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 9,8 TL
Yazarı: Başak Yener
Çevirmen: Başak Yener

Beş'i Bir Yerde Çocuk Masalları indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Başak Yener olan ve Kuledibi Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, 60 sayfalık Beş'i Bir Yerde Çocuk Masalları eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Çocuk ve Gençlik kategorisinde yer almaktadır. Beş'i Bir Yerde Çocuk Masalları ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Beş'i Bir Yerde Çocuk Masalları TIKLA PDF İNDİR !

Beş'i Bir Yerde Çocuk Masalları Yazarı Kimdir ?

Beş'i Bir Yerde Çocuk Masalları yazarı Başak Yener 'dır. Başak Yener yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Çocuk ve Gençlik kategorisinde olup, Masal & Hikaye Kitapları türündedir.

Beş'i Bir Yerde Çocuk Masalları PDF indir oku

Beş'i Bir Yerde Çocuk Masalları indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Kuledibi Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, 60 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Beş'i Bir Yerde Çocuk Masalları TIKLA PDF İNDİR !

Beş'i Bir Yerde Çocuk Masalları TIKLA PDF İNDİR !

Bir zeytin düştü yıllar evvel toprağın en kadim yerine... Misket oynadı top oynadı maç yaptı ağaca tırmandı ata bindi hayvanları sevdi toprağı avuçladı tanyerine aşkla gülümsedi günbatımına teslim horizonda buluştu içindeki yolculukla.Doğa bir kağıt bir kalem hediye etti ona. Küçük çiziklerle başladı sonra harfleri yan yana kelimeleri üst üste sonra cümleleri...Devrik yazdı seyrek yazdı ama hep yazdı...

(Tanıtım Bülteninden)

Beş'i Bir Yerde Çocuk Masalları TIKLA PDF İNDİR !Beş'i Bir Yerde Çocuk Masalları TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Çocuk ve Gençlik
Tür; Masal & Hikaye Kitapları
Etiketler; Çocuk ve Gençlik, Okul Öncesi 6 Ay-5 Yaş, Masal & Hikaye Kitapları, Beş'i Bir Yerde Çocuk Masalları, Başak Yener

Yorum Gönder